Utbildning - Workshop

Sedan 2005 har vi utbildat 1000 tals personer

Kommande utbildningar

Tidigare utbildningar

Laserutbildning – laserkurs för laser hårborttagning är den mest avancerade och pålitliga långsiktiga lösningen för att framgångsrikt ta bort oönskade ansikts- eller kroppshår med diodlaser utbildning . Många kliniker erbjuder denna behandling och det finns även en förenklad ”maskin” som är tillgänglig för hemmabruk. Men hur säkra och effektiva är dessa alternativ? För det mesta söker dagens kund de bästa och säkraste resultaten från sin lokala kliniker.

Det är här du kan göra skillnad med din kunskap – genom att ha den allra bästa träningen i laser hårborttagning kommer du att ställas in för framgång med mycket glada, lojala kunder. Kunskap är det som gör dig framgångsrik, väl oss för din utbildning vi har verkligen det som du behöver.

Laserutbildning – Diodlaser utbildning och är populärt. Oavsett om du är helt oerfaren inom skönhetsbranschen eller driver en klinik så har vi utbildningar som passar dig.

  • Fettfrysning Utbildning
  • IPL Utbildning
  • Micro-needling utbildning
  • Diodlaser utbildning
  • Yag Laser Utbildning
  • Tandblekning
  • HIFU Utbildning

Vi erbjuder utbildning i grupp samt även enskilda laserutbildning för dig och din personal. När du köpt utrustning av oss ingår det alltid kostnadsfri utbildning. Vi har utbildat tusentals personer sedan 2005 – Alltså Laser utbildning  under 14 års tid – Vi har den erfarenhet och kunskapen som du behöver för att bli framgångsrik entreprenör oavsett om du väljer att arbeta med diodlaser eller annan typ av laser

Vem är kursen för?

Hårborttagning med laser  är utformad för alla utövare som vill erbjuda denna tjänst till sina kunder eller för dem som arbetar i större kliniker eller sjukhus. Listan omfattar estetiker, skönhetsbehandlingar, sjukvårdspersonal som läkare, tandläkare, tandläkare och sjuksköterska-

Men även för dig som vill veta hur allt fungerar innan du ska starta din egna klinik.

Redo att anmäla dig till laserutbildning?