Utbildning - Workshop

Sedan 2005 har vi utbildat 1000 tals personer

Kommande utbildningar

Hittade inga kommande utbildningar!

Tidigare utbildningar

Utbildning – Hårborttagning med laser & IPL

Laserutbildning – laserkurs i grupp för att lära sig laser hårborttagning för att framgångsrikt ta bort oönskade ansikts- eller kroppshår med diodlaser.  För det mesta är dagens kunder välinformerade och väljer oftast kliniker och salonger som har en gedigen kunskap.

Det är här du kan göra skillnad med din kunskap – Kunskap är det som gör dig framgångsrik, välj oss för din utbildning vi kan förmedla den kunskap som du behöver för att ge dina kunder den absolut bästa behandlingen.

Vi har den erfarenhet och kunskapen som du behöver för att bli framgångsrik entreprenör oavsett om du väljer att arbeta med diodlaser eller annan typ av utrustning.

Vem är kursen för?

Hårborttagning med laser är utformad för alla utövare som vill erbjuda denna tjänst till sina kunder eller för dem som arbetar i större kliniker eller sjukhus. Listan omfattar estetiker, skönhetsbehandlingar, sjukvårdspersonal som läkare, tandläkare och sjuksköterskor. Men även för dig som vill veta hur allt fungerar innan du ska starta din egna klinik.

När du köpt utrustning av oss ingår det alltid kostnadsfri utbildning som är privat för dig och din personal. Vi har utbildat tusentals personer sedan 2005.