Starta egen klinik?

Är du intresserad av att starta klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till? Boka in ett telefonmöte kostnadsfritt så får du svar på alla dina frågor.

Egen salong med Klinikutrustning.

Oavsett om du köper maskinell utrustning eller produkter så kommer du att få en ordentlig utbildning, vi har flera läkare samt sjuksköterskor som hjälper oss med utbildningar då det krävs specialistkunskaper. Vid köp av maskiner ingår alltid utbildning.

Personlig rådgivning.

Vi har egen serviceverkstad med en välutbildad personal som tar hand om eventuella problem som kan uppstå. Du kan även lämna in annan utrustning som inte är köpta av oss för service och reparation.

Startpaket laser ingår.

När du köper utrustning från oss ingår alltid startpaket laser. En certifierad laserutbildning som 1000-tals har blivit utbildade i sedan 2005.

Detta innehåller startpaket laser

  • Utbildning på den utrustning som du köper, du får också Certifikat / Diplom från oss. Vi har utbildat sedan 2005 dvs snart 14 år och när du går härifrån kommer du att känna dig säker och trygg. Ordentlig certifierad laserutbildning, inte någon utbildning som är kopierad från oss och marknadsförs av oseriösa aktörer.
  • Vi ger dig ordentlig support och hjälp  när du ska starta klinik så att du kan utnyttja din nyköpta utrustning maximalt.
  • Garanti och serviceavtal samt att vi tar hand om dig även efter köp.
  • Lånemaskin kan vi erbjuda i dom allra flesta fall om din utrustning kräver reparation.
  • Naturligtvis så medföljer förbrukningsvaror till den maskin du köpt så att du kan komma igång med behandlingar direkt
  • Marknadsföringsmaterial samt rollup medföljer alltid, du får även allt digitalt på USB minne. Vi kan även hjälpa till att producera professionell film om din klinik.
  • Vår designavdelning hjälper dig kostnadsfritt med annonser och annat marknadsföringsmaterial. Dessutom har vi massor av färdigt material som är anpassat för Facebook och Instagram för dig som har eller vill starta klinik.
  • Vi hjälper till med alla former av finansiering av din utrustning, till startpaket laser.

Nordens största helhetsleverantör av Klinikutrustning

Klinikutrustning Sverige AB är en ledande helhetsleverantör med allt från maskiner till fillers för klinik och salong. Vi är inne på vårt 17 år som företag och är glada över att få vara eran leverantör!

Besök astomedshop.se för att köpa alla tillbehör till din klinik.

Vi har levererat professionell klinikutrustning till sjukhus, kliniker och salonger sedan 2005, som exempelvis DiodlaserIPLFettfrysningHIFU, Co2, Yag-Laser m.m. i hela Norden.