Starta klinik

Vi har under åren hjälp hundratals att förverkliga sin dröm om en egen klinik.

Astomed Klinikutrustning är nordens största leverantör av produkter och maskiner till kliniker och salonger. Astomed finns i Sverige – Norge – Finland – Danmark

Att investera i nya maskiner eller om ni vill starta en ny salong eller klinik är ofta ett stort beslut, då är det viktigt att göra affärer med ett seriöst företag som har referenser och framförallt kan ge er säkra, bra och välkända maskiner som även era kunder känner till samt en riktigt bra utbildning med startpaket laser, vi har all kunskap som krävs för att starta klinik.

En annan viktig sak att lägga på minnet är att utrustningar från Klinikutrustning – AstoMed har ett bra andrahandsvärde vilket också ger dig ytterligare en ökad trygghet när du starta klinik.

Hos oss får du också en certifierad laserutbildning! Vi har utbildat 1000 tals sedan 2005.

Startpaket laser starta klinik

Du kan känna dig trygg när du köper utrustning från oss.

  • Du får ordentlig utbildning på den utrustning som du köper, du får också Certifikat / Diplom från oss. Vi har utbildat sedan 2005 dvs snart 19 år i samma företag och när du går härifrån kommer du att känna dig säker och trygg. Ordentlig certifierad laserutbildning, inte någon utbildning som är kopierad från oss och marknadsförs av oseriösa aktörer.
  • Vi ger dig ordentlig support och hjälp  när du ska starta klinik så att du kan utnyttja din nyköpta utrustning maximalt.
  • *Garanti och serviceavtal samt att vi tar hand om dig även efter köp.
  • *Lånemaskin kan vi erbjuda i dom allra flesta fall om din utrustning kräver reparation.
  • *Naturligtvis så medföljer förbrukningsvaror till den maskin du köpt så att du kan komma igång med behandlingar direkt
  • Marknadsföringsmaterial samt rollup medföljer alltid, du får även allt digitalt på USB minne.
  • *Vår designavdelning hjälper dig kostnadsfritt med annonser och annat marknadsföringsmaterial. Dessutom har vi massor av färdigt material som är anpassat för Facebook och Instagram för dig som har eller vill starta klinik.
  • *Vi hjälper till med alla former av finansiering av din utrustning, till startpaket laser.