Nordisk leverantör sedan 2005

1NEED

1NEED Micro-needling

Micro-needling & Micro-pricking

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

1Need micro-needling och micro-pricking och Micro-dermabration.
En ”light” version av OMNIA.

1NEED-enheten låter dig arbeta i två lägen, trådlöst tack vare det inbyggda litiumbatteriet och även med nätström som ansluter den via en kabeladapter.

Du kan använda 1NEED med olika tillbehör (serum) som utför följande behandlingar:

1. Medicinsk micro-needling (tillbehör medföljer) • Estetiska mikroprickbehandlingar (tillbehör medföljer) • Microdermabrasion-behandlingar (tillbehör medföljer EJ)

Medical Micro Needling-behandlingen utförs med hjälp av handstycket där en steril engångspatron är placerad, bestående av små spetsiga applikatorer (maximal längd 2,5 mm) som skapar en djup skrubba som kan utföra en stark mekanisk förnyelse av huden tack vare stimuleringen av epidermis “stratum corneum”.

2. Den estetiska mikroprickbehandlingen utförs med hjälp av handstycket med en steril engångspassett bestående av små spetsiga mikroapplikatorer (maximal längd 0,3 mm) som skapar en tappmassage som kan utföra en mekanisk bioombyggnad av huden tack vare stimulering av epidermisskiktet utan att orsaka någon hudskada.

3. Microdermabrasion-behandlingen utförs med hjälp av handstycket där en steril, engångspatron är placerad, bestående av 130 nano-spetsiga applikatorer (maximal längd 0,1 mm) som skapar en homogen skureffekt för att stimulera döda cellernas hudförnyelse och djup rengöring.

Behandlingar

Behandling Maskin Ansiktsbehandling Hudföryngring Micro-needling

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning