Nordisk leverantör sedan 2005

Alexandritlaser Arion 755nm

Alexandritlaser Arion

Alma lasers högteknologiska alexandritlaser 755nm

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Arion från Alma lasers är en högteknologisk Alexandritlaser för permanent hårborttagning och pigmenteringar.

Arion arbetar med alexandritlaser 755nm som är den mest effektiva våglängden för hårborttagning på hudtyp I-IV. 755nm är den våglängd som absorberas lättast av melaninet i håret vilket ökar behandlingseffekten. Arion har en repetitionshastighet på 5Hz vilket gör den till en av den snabbaste och kraftfullaste alexandritlasern på marknaden.

Arion jobbar med flexibla pulser och spot-size vilket gör det enkelt att behandla tunnare och tjockare hår samt ytliga och djupa hårsäckar. Förutom en ergonomisk handenhet (spot-size 6-16 mm) så finns det som tillval en stor scanner med en behandlingsyta på 6 x 6,5 cm. Scannern gör ditt arbete mycket enklare och behandlingen går fortare!

Burst mode
Med sitt speciella Burst mode tar ARION bort håret försiktigt och effektivt. Varje lpuls delas upp i flera korta, snabba subpulser. Hudytan kan svalna mellan pulserna vilket minskar risken för biverkningar. Ett luftkylningssystem kan fästas direkt på handstycket eller skannern som tillval!

Effektiv hårborttagning
Arion är idealisk för hudtyperna I-IV och har långa pulser för behandling av mörk hud, och extra korta pulser för behandling av fint hår.

Mångsidig
Med Arion Alexandritlaser kan man även behandla pigmenteringar och ytliga blodkärl med hög repetitionsfrekvens på 5Hz och 70 watt och liten spot-size på 3-5 mm.

Utbildning för dig och din personal

  • Utbildning ingår alltid vid köp av maskin
  • Ni får ett startpaket
  • Diplom och legitimation efter avslutad utbildning
  • Digitalmarknadsföring
  • Support
  • Service verkstad

Behandlingar

Behandling Permanent hårborttagning Laser Maskin Pigment & vårtor

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning