Nordisk leverantör sedan 2005

Soprano ICE - Alexandritlaser - Professionella Klinikutrustningar från AstoMed

Alexandritlaser Soprano ICE – 755

755nm alexandri lasermaskin - är mer effektiv på ljusa hår än 810 diod laser.

 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

1919Alexandrilaser heter också Alexandritlaser.  Soprano ICE är en av världens mest efterfrågade och använda lasermaskin för hårborttagning på de flesta hud och hårtyper. Behandla året runt, nu kan du även behandla kunder som är solbruna.

Med denna utrustning har man möjlighet att använda handenheter med olika våglängder (nm) för optimal resultat för permanent hårborttagning. Alexandrilaser – Alexandritlaser och 810 Diodlaser, en professionell klinikutrustning.

Olika Klinikutrustningar – utbud av kunder och hud och hårtyper året runt.

HUR DET FUNGERAR?

Flera lägen: SHR ™, SHR ™ Stack & HR,
Soprano ICE erbjuder dig flera behandlingsalternativ

och metoder för bästa möjliga resultat:

 • In-Motion ™
 • SHR Stack
 • Konventionellt behandlingssätt.
 • Allt för att tillgodose olika behov din praktik.

Soprano ICE är den mest kompletta och effektiva laser hårborttagning lösning som finns idag. En prisvinnande lasermaskin från Alma Laser USA med fler olika kombinationsmöjligheter. Klinikutrustning Sverige AB har exklusiv distributionsrätt i Sverige för Alma Laser. Certifierad Laser Utbildning med diplom efter avslutad utbildning hos oss.

Genom att införliva flera laservåglängder och teknik tillåter Soprano ICE utövare för att behandla många olika typer av patienter och hårtyper året runt, ta bort hår snabbt och bekvämt och uppnå bästa möjliga kliniska resultat med denna lasermaskin.

Soprano ICE tillverkas av ALMA Laser från USA som är ett av de ledande företagen inom utrustning för kirurgi och estetik, AstoMed är exklusiv distributör i Sverige för alexandritlaser.

Är du osäker?

På vilken sorts laser som är bäst för din verksamhet / kunder, se då vår korta filmserie om vilka olika lasers som finns för hårborttagning.

Soprano ICE

Soprano ICE

Teknologi
Soprano ICE har Alma´s unika Alex teknologi som kombinerar hög absorption och fördelarna med Alexandrit 755nm våglängd.

Avancerad ICETM tekniken kyler huden effektivt även under längre behandlingar. Den mycket kraftfulla kylan minimerar risken för brännskador med bibehållen värme i dermis där hårsäckarna behandlas. Resultatet är en banbrytande lösning hårborttagning som ger överlägsna resultat för alla hudtyper.

Tillsammans erbjuder Soprano ICE plattformen det mest kompletta och effektiva hårborttagnings systemet.

Detta medföljer vid köp

 • Certifierad utbildning + Diplom
 • Garanti & Serviceavtal
 • Förbrukningsvaror så att du kan börja arbeta direkt
 • Marknadsföringsmaterial kundflyers, rollup m.m. +digitalt material ingår. Fri hjälp med annonser mm.
 • Finansieringsalternativ - Leasing - avbetalning
 • Väntrumsfilm
 • Konsultations mapp + digitalt
 • * Får köpa behandlingssäng Vorg 24 till mycket förmånligt pris

Behandlingar

Behandling Permanent hårborttagning Laser Maskin

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning