Diodlaser hårborttagning Primelase HR - Alexandrilaser

Primelase - Världens mest kraftfulla diodlaser för smärtfri hårborttagning.

Behandlingar

 • Hårborttagning

Startpaket

Detta medföljer vid köp.

 • Utbildning med certifikat
 • Förbrukningsmaterial
 • Konsultationsmaterial
 • Marknadsföring

Beskrivning

Diodlaser från AstoMed  

 

Vi är exklusiva distributörer av Primelase HR Diodlaser – alexandritlaser som  är marknadens mest kraftfulla diodlaser – alexandrilaser, tillverkad i Europa, en 4800W stark lasermaskin.  Kan levereras med tre olika våglängder (755nm Alexandritlaser, 810nm och 1060nm) och även med en applikator som kombinerat 3 våglängder (810nm, 940nm + 1060nm) för att permanent och säkert avlägsna alla slags hår på alla hudtyper och dessutom verkligen helt smärtfritt.

Här i Sverige levererar vi som standard Primelase med 2 handenheter, en Alexandritlaser och en Diodlaser. Optimalt för Sverige då vi har många olika människor från olika kulturer med olika hud och hårtyper. Vi anser att Primelase är en av världens bästa lasermaskin för hårborttagning.

USP
Tack vare USP (ultra kort puls) teknologi kan maskinen leverera mycket korta pulser med högt energiflöde som är perfekt för kvarvarande hår under de senare behandlings sessionerna. Som standard levereras maskinen med 2 olika handenheter, 810 nm samt 755 nm ( Alexandrilaser ), en perfekt kombination för säker och effektiv hårborttagning.

Diodlaser behandlar alla hudtyper – Året runt

Inga begränsningar, nu kan du behandla vita – bruna – mörka – solbruna – människor året runt med denna Diodlaser, hårborttagning när det är som bäst. Även med alexandritlaser.

755nm: Alexandritlaser rekommenderas för att behandla ljus hud (fototyp I-III) med fint hår. Indikeras för att ta bort det resterande håret från de senaste sessionerna. Dess höga toppkraft gör den till den mest kraftfulla lasern på marknaden med denna våglängd. Upp till 3600W.

810nm: Diodlaser rekommenderas för behandling av alla hudtyper, särskilt patienter med kraftig hårväxt med grova hår. Den höga toppkraften (upp till 4800W) och USP-tekniken skapar en unik kombination på marknaden som ger utmärkta och snabba resultat

1060nm: indikeras för behandling av mörk hud (III-IV , V och VI). Dess arbetssätt, uteslutande utformat för denna våglängd, erbjuder en unik kombination som ger maximal säkerhet i behandlingen med de bästa resultaten. Upp till 4000W.

810nm, 940nm + 1060nm: perfekt balans för att behandla mörka fototyper (III-IV a VI), vi har absorptionseffektiviteten hos 810nm våglängden och säkerheten för 1060nm våglängden. Utmärkt för att komma fram till alla hårdjup och mörka hud.

4800 watt
Med hög styrka (4500w) kan man leverera ultrakorta pulser för att ta bort hår mer effektivt. Denna maskin är 500% mer effektiv än dom vanligast förekommande diodlasers som bara har 1000 w
Diodlaser och alexandritlaser i samma maskin
Diodlaser för Professionell hårborttagning

 

Cocoon medical är ett spanskt företag med huvudkontor i Barcelona. Företagets mål är att erbjuda högsta teknik och innovation till fältet för estetisk medicin, utveckling av medicinsk och estetisk utrustning. Vi strävar efter att tillgodose behoven hos de mest krävande kunderna. Den kontinuerliga ansträngningen hos varje anställd hos Cocoon Medical har uppnått den goda globala positioneringen av företaget. Vi har mer än 25 distributörer, både nationellt och internationellt, som vi grundligt litar på att vara medvetna om önskemålen från varje marknad och därigenom erbjuda skräddarsydda lösningar för att betjäna våra kunder. Cocoon Medical har sin egen FoU-avdelning vid sitt huvudkontor, liksom sin egen produktionsanläggning i staden  Mataró (Katalonien). Cocoon Medical har den högsta nationella  &  internationella kvalitetscertifiering, som erbjuder den bästa servicen till sektorn.  www.cocoonmedical.com

Filmer

 • Primelase HR

 • Primelase Alla hudtyper

Teknik

Mycket viktigt!

Varför får du lättare bort hår med en kraftfull diodlaser till skillnad mot diodlasers som har en effekt under 1000 watt. De flesta diodlasers som finns på marknaden har en effekt mellan 300-1200 watt. Primelase diodlaser har hela 4800 watt och vad det hela handlar om är det tråkiga ordet Pulse Duration. Med högre watt kan man avge en mycket kortare puls med samma kraft som en lång puls och det innebär att behandlingen blir säkrare och mycket snabbare.

Nedan illustration visar skillnaden i Puls Duration mellan en laser som har 600-1200 w och Primelase i läget 2000 w det skiljer 30 millisekunder och det är väldigt mycket.

Puls duration tid är mycket viktigt att ta hänsyn till vid hårborttagning.

 

 

 

 

Ladda ned teknisk information här på Datablad PDF:                             Primelase – datablad              

Dokument

Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på www.klinikshop.se

Diodlaser hårborttagning Primelase HR - Alexandrilaser

Primelase - Världens mest kraftfulla diodlaser för smärtfri hårborttagning.

Behandlingar

 • Hårborttagning

Startpaket

Detta medföljer vid köp.

 • Utbildning med certifikat
 • Förbrukningsmaterial
 • Konsultationsmaterial
 • Marknadsföring

Begär offert på Primelase HR – Diodlaser – Alexandritlaser

Offertförfrågan

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder vårt namn Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett  företag som heter Klinikutrustning och vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och vara svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi mer och mer att använda vårt nya varumärke AstoMed . Det är viktigt att du INNAN köp kontrollerar vem du handlar av, tag en kreditupplysning på företaget i fråga för du måste vara säker på att företaget även finns kvar om några år då din utrustning behöver service eller kräver ev reparation. Om du gör affärer med oss kan du alltid känna dig säker, tag gärna en upplysning på oss.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

AAA – Högsta kreditvärdighet

Det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få är AAA. Bland annat krävs att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Om något av dessa krav inte uppfylls får företaget AA (god kreditvärdighet) eller A (kreditvärdig).