Nordisk leverantör sedan 2005

Astomed VISBODY

Astomed VISBODY

3D-kroppsskanning

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

3-dimensionell-kroppskanningsmaskin

Följ dina framsteg på ett enkelt sätt från träning, viktminskning, behandling.

Visbody 3D-kroppskanning använder avancerad bildteknik för att ge detaljerad information om en individs kroppssammansättning. Dessa enheter kan mäta olika kroppssammansättningsparametrar som kroppsfettprocent, muskelmassa och bentäthet.

Ett kroppssammansättnings mätning ger dig användbar och värdefull information för individer som vill förbättra sin hälsa och kondition, eller om du vill förbättra din idrottsliga prestation, öka på muskelmassa, identifiera livsstilsrelaterade hälsorisker och/eller gå upp/ner i vikt. Bra även för vårdpersonal som behöver bedöma och övervaka förändringar i kroppssammansättning för kliniska ändamål.

Avancerad 3D skanning baserat på en perfekt Avatar

Genom den optiska tredimensionella skanningstekniken kan Visbody 3D-kroppsskanner generera en 3D-kroppsmodell med hög precision inom 10 sekunder. Baserat på 3D-avatar kan den utföra hållningsutvärdering, omkretsmätning, 3D-modelljämförelse, etc… Och den integrerar BIA-teknik för att hjälpa användare att snabbt få kroppssammansättning.

En bedömningsrapport av kroppsammansättningen är ett dokument som sammanfattar resultatet av olika komponenter hos individen. Rapporten innehåller vanligtvis information som totala kroppsvikt och procentandelen fett, muskler och ben.

Rapporten innehåller data, såsom mätningar av specifika kroppsregioner (t.ex. midjeomkrets, höftomkrets), kroppsmassaindex (BMI) och basal metabolisk hastighet (BMR). Vissa rapporter om bedömning av kroppssammansättning kan också ge rekommendationer för att förbättra kroppssammansättningen, till exempel genom att öka muskelmassan eller minska kroppsfettet.

Rapporter om bedömning av kroppssammansättning kan vara användbara för individer som vill förbättra sin hälsa och kondition, såväl som för vårdpersonal som behöver övervaka förändringar i kroppssammansättning för kliniska ändamål. De kan ge viktig information om en individs allmänna hälsotillstånd och hjälpa till att identifiera eventuella problem som kan behöva åtgärdas.

En 3D-kroppsskanningsmaskin är en typ av teknik som använder sensorer och kameror för att fånga detaljerade bilder och mätningar av en persons kropp. Dessa maskiner skapar en tredimensionell modell av kroppen som kan användas för olika applikationer, träningsspårning och medicinsk analys.

3D-kroppsskanningsprocessen innebär vanligtvis att man står i ett litet hölje medan kameror eller sensorer tar flera bilder av kroppen från olika vinklar. Dessa bilder används sedan för att skapa en detaljerad 3D-modell av kroppen, som kan användas för att ta exakta mätningar av olika kroppsdelar.

3D kroppsskanningsteknik har ett brett utbud av applikationer inom områden som mode, sport, hälsovård och underhållning. Inom sport kan 3D-kroppsskanning användas för att spåra idrottares kroppssammansättning och förbättra prestanda. Inom vården kan 3D-kroppsskanning användas för medicinsk analys, protesdesign och operationsplanering.

Sammantaget har användningen av 3D-kroppsskanningsteknik potential att revolutionera olika industrier genom att tillhandahålla exakta och detaljerade mätningar av människokroppen, vilket leder till förbättrade produkter, tjänster och resultat.

 

 

Behandlingar

Övriga maskiner Kroppskulptering Behandling Maskin Muskeluppbyggnad

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning