Clatuu 360 - Fettfrysning

Naturlig fettreducering med Clatuu med mycket goda resultat tack vare 360 graders frysning.

Behandlingar

  • Fettfrysning
  • Hudåtstramning

Beskrivning

 

Clatuu Fettfrysning är en  icke-invasiv metod för att reducera lokala fettdepåer utan påverkan på andra kroppsvävnader. Ett alternativ till fettsugning i många fall. Clatuu är förmodligen en av de bästa maskinerna för fettfrysning eftersom att maskinen har en mycket stabil kyla och fryser 360 grader vilket göra att effekten blir mycket bättre.

Behandlingen kristalliserar fettceller , som sedan elimineras av kroppens naturliga processen av den naturliga ämnesomsättningen. Patienter upplever märkbara och mätbara förändringar i målområdet. Fettreducering med frysning är en väl dokumenterad metod som verkligen kan ge utmärkta resultat.

Det som skiljer denna maskin mot andra fettfrysninsgmaskiner är att denna maskin fryser i 360 grader, dvs det är lika kallt i hela handenheten och därmed blir också resultatet av behandling bättre och effektivare.

Vad är CoolSculpting?

CoolSculpting, CoolShaping och Clattuu  är namnen på några av de mest välkända maskinerna för fettfrysning. Stureplanskliniken arbetar  med maskiner från oss  CoolShaping och Clattuu, två kvalitetsmaskiner från Sydkorea, båda CE-medical märkta, som utmärker sig för mycket goda resultat, flera olika handstycken att välja mellan och att man behandlar två områden samtidigt.

Stureplanskliniken och Dr Pyra Haglund är en klinik som valt att arbeta med Clatuu.

……………………………………………………………………

Filmer

  • Clatuu fettfrysning clinical test

  • Clatuu fettfrysning

Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på Astomed Shop

Clatuu 360 - Fettfrysning

Naturlig fettreducering med Clatuu med mycket goda resultat tack vare 360 graders frysning.

Behandlingar

  • Fettfrysning
  • Hudåtstramning

Begär offert på Clatuu 360 Fettfrysning

Offertförfrågan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder vårt namn Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Klinikutrustning. Vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och att det är svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi att successivt använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du handlar av. Gör en kreditupplysning på företaget ifråga så att du kan vara säker på att företaget kommer att finnas kvar även om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, tag gärna en kreditupplysning på oss.

Kreditbetyget AAA är den högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.