Begagnad

Elysion Diodlaser Demo

Behandlingar

  • Hårborttagning

Startpaket

Detta medföljer vid köp.

  • Förbrukningsmaterial
  • Utbildning för 2 personer
  • Marknadsföring

Beskrivning

Elysion demoutrustning till salu

Behandla med flera våglängder för optimal mångsidighet!

Elysion tillhör den senaste generationen av diodlaser, tillverkad i Barcelona av Cocoon Medical som blivit en tillverkare som satt sig i respekt på hela världsmarknaden med sina extremt kraftfulla maskiner. AstoMed innehar försäljningsrätten exklusivt i Sverige för Cocoon Medical.

Multiplattform

Elysion är en arbetsplattform som tillåter dig att arbeta med olika våglängder, vilket ger mångsidighet. Standard levererad Elysion med en kraftfull handenhet med våglängd 810nm som fungerar väl på alla hud och hårtyper. Som tillval finns även en handenhet på 755nm effektiv på ljus hud och hår som har väldigt lite pigment.

Begär offert för att få reda på pris, och efter några dagar så kontaktar vi er!

Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på Astomed Shop

Elysion Diodlaser Demo

Behandlingar

  • Hårborttagning

Startpaket

Detta medföljer vid köp.

  • Förbrukningsmaterial
  • Utbildning för 2 personer
  • Marknadsföring

Begär offert på Elysion Diodlaser Demo

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Klinikutrustning Sverige AB. Vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och att det är svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi att successivt använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du handlar av. Gör en kreditupplysning – Googla på företaget ifråga så att du kan vara säker på att företaget kommer att finnas kvar även om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, tag gärna en kreditupplysning på oss.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är den högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.