Nordisk leverantör sedan 2005

Behandlingssäng - Till bra pris

Behandlingssäng – Vorg 2020

Exklusiv behandlingssäng / behandlingsstol

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Exklusiv  behandlingsstol / behandlingssäng / skönhetssäng med 3 elektriska motorer. Går att snurra 280 grader vilket underlättar behandling. Våra behandlingssängar är av högsta kvalite och kan användas både som behandlingsbädd och stol, justeras enkelt med handkontroll och som tillval kan du även köpa fotpedaler som gör hateringen inställningen av behandlingsstolen extra enkel.

Första intrycket när en kund kommer till din salong & klinik är ganska viktigt, med denna behandlingsbädd kommer kunden att få ett bra intryck både före och efter behandling, och inte att förglömma din bekvämlighet som terapeut.

Finns i en färg

1: Helvit

Denna behandlingsbädd är av mycket hög kvalité och är ett måste för dig som vill ha det bästa till bra pris. Vi erbjuder naturligtvis finansiering/avbetalning.

Behandlingar

Maskin Övriga behandlingar Klinikmöbler

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning