Accent Prime - Love Your Shape

Accent prime har utvecklats under 10 år för att nu vara helt fulländad för mängder av behandlingar.

Behandlingar

 • Ansiktsbehandling
 • Celluliter
 • Hudåtstramning
 • Hudföryngring
 • Övriga behandlingar

Beskrivning

EN RIKTIG KOMBINATIONSMASKIN

Alma Accent Prime kan verkligen behandla väldigt många indikationer, och det finns upp till 10 olika handenheter / applikatorer. Naturligtvis kan man initialt investera i 2-3 appliktorer och succesivt utöka med flera. Accent Prime har utveklats under 10 år och är nu en maskin som verkligen gör namnet kombinationsmaskin rättvisa. Levereras av AstoMed i Norden – Ledande leverantör sedan 2005

BODY CONTOURING
Alma AccentPrime använder kombinerad teknik för att eliminera överflödigt fett och lös hud, vilket förbättrar kroppens form och konturer . Synergin hos ultraljuds- och RF-teknologier ger överlägsna resultat.

Kalla ultraljudskjuvvågor förstör selektivt fettceller medan UniPolar RF accelererar deras metabolism för snabb lymfatisk dränering. Användningen av RF-värmeenergi efter ”fettförstöring” genererar en volymetrisk kontraktionseffekt, stramar huden och förbättrar dess struktur samtidigt som man bygger nytt kollagen.

FACE CONTOURING
Många kvinnor märker att huden i ansiktet med tiden har förlorat sin elasticitet och fasthet, vilket resulterar i ett saggigt, åldrande utseende, eller till och med en mycket oönskad dubbelhaka. Det första du ser när du tittar i spegeln är ditt ansikte – och vi tror verkligen att det ska mötas med ett leende!
Accent Prime ™ arbetar med ett nät av kollagenfibrer, vilket mobiliserar dem till handling så att huden återvinner sin elasticitet och form. Det har också förmågan att avsevärt minska fettet. Resultaten får dig att le.

SKIN TIGHTNING
Utmanande åldersrelaterade indikation, inklusive rynkor, fina linjer, ojämn hudton och slapp hud kan förbättras avsevärt med Alma Accent. Behandlingen  är effektivt för befintliga indikationer samtidigt som det hjälper till att stärka huden mot framtida åldrande.

CELLULITER
Förstorade individuella fettavlagringar under huden som pressar upp mot den underliggande bindväven skapar ojämn hudyta och dunkelt utseende av celluliter. Alma Accent  med en kombination av RF-energi och mekanisk massage för att öka metabolismen av fettcellsvolymen i fettvävnad, stimulera lymfatisk dränering och synligt utjämna hudens struktur.

SKIN RESURFACING / REJUVENATION
Ojämn hudton, sträckmärken, ytlig pigmentering och grov, ojämn hudstruktur stryks ut och balanseras med fokuserad mikroplasma RF-teknik. Tillägget av Impact-tekniken erbjuder en sammansatt lösning för maximalt effektiv hudreparation och estetisk förbättring.

Läs gärna mer på Alma Laser hemsida : https://almaaccentprime.com

 

 

Utbildning för dig och din personal

 • Utbildning ingår alltid vid köp av maskin
 • Ni får ett startpaket
 • Diplom och legitimation efter avslutad utbildning
 • Digitalmarknadsföring
 • Support
 • Service verkstad

Filmer

 • Accent Prime

Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på Astomed Shop

Accent Prime - Love Your Shape

Accent prime har utvecklats under 10 år för att nu vara helt fulländad för mängder av behandlingar.

Behandlingar

 • Ansiktsbehandling
 • Celluliter
 • Hudåtstramning
 • Hudföryngring
 • Övriga behandlingar

Begär offert på Accent Prime – Alma Laser

Intresseanmälan

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Klinikutrustning Sverige AB. Vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och att det är svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi att successivt använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du handlar av. Gör en kreditupplysning – Googla på företaget ifråga så att du kan vara säker på att företaget kommer att finnas kvar även om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, tag gärna en kreditupplysning på oss.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är den högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.