Behandlingssäng - Till bra pris

Behandlingar

  • Behandlingssäng

Beskrivning

Exklusiv  behandlingsstol / behandlingssäng / skönhetssäng med 3 elektriska motorer. Går att snurra 280 grader vilket underlättar behandling. Våra behandlingssängar är av högsta kvalite och kan användas både som behandlingsbädd och stol, justeras enkelt med handkontroll och som tillval kan du även köpa fotpedaler som gör hateringen inställningen av behandlingsstolen extra enkel.

Första intrycket när en kund kommer till din salong & klinik är ganska viktigt, med denna behandlingsbädd kommer kunden att få ett bra intryck både före och efter behandling, och inte att förglömma din bekvämlighet som terapeut.

Finns i en färg

1: Helvit

Denna behandlingsbädd är av mycket hög kvalité och är ett måste för dig som vill ha det bästa till bra pris. Vi erbjuder naturligtvis finansiering/avbetalning.

 

Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på Astomed Shop

Behandlingssäng - Till bra pris

Behandlingar

  • Behandlingssäng

Begär offert på Behandlingssäng – Vorg 2020

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Klinikutrustning Sverige AB. Vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och att det är svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi att successivt använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du handlar av. Gör en kreditupplysning – Googla på företaget ifråga så att du kan vara säker på att företaget kommer att finnas kvar även om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, tag gärna en kreditupplysning på oss.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är den högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.