Fryspenna CryoPen B för Veterinärer

Behandla Djuren utan smärta eller stress.

Behandlingar

  • Behandling av Djur

Beskrivning

Behandla smärtfritt

Husdjur kan tas in och behandlas på bara några minuter och sen hem direkt utan att behöva övervakas i två till tre timmar efter operationen och återvända hem groggy. Det finns ingen klippning, ingen blödning och inga suturer, så inget att slicka eller dra åt eller risk för infektion.

Låter det här bekant? Mindre lesioner i ansiktet, näsan, på ögonlocken, på öron, ben och tassar anses inte tillräckligt viktigt för kirurgi utan lokalbedövning.
En frysning av vävnaden är mycket snabbare, eftersom behandlingen bara tar sekunder och nej ingen anestesi, ingen förberedelse och ingen uppföljningsvård krävs!
Eftersom anestesi inte är nödvändig med kryokirurgi, inte bara den tid som är inblandad, men också den kirurgiska risken minskar vid arbete på äldre husdjur, vars lever, njure och hjärta kanske inte är av hälsan.

CryoPen är den nya dimensionen inom kryoterapi. Noggrannhet och praktiska egenskaper är de signifikanta förändringarna. De vanligaste patologierna att behandla är: hudtumörer, ögonlock tumörer, vårtor, papillom, cyster, perianal och sebaceous adenom och många fler …

Hur fungerar CryoPen?

CryoPen avger en fin stråle av kväveoxid under högt tryck vilket tillåter att du arbetar med millimeter precision. Nu kommer det inte att bli någon ytterligare skador på säkerheten till frisk vävnad. Det är så otroligt noggrant och praktiskt. Du laddar bara enheten, välj relevant applikator, peka och frys …

CryoPen designades med en besatthet för detaljer och en touch av originalitet. Det leder ut perfektionisten i alla: kolla in urval av applikatorer som möjliggör behandling från  1 mm upp till en bredd på 20 mm och mer. Från nu behandlar du bara den onormala vävnaden inga skador på den friska huden.

 

Filmer

  • Vårta hund CryoPen

  • Vårtbehandling ben hund

  • Frysbehandling öga hund

  • Behandling hund

  • Skintag hud

  • Fibrom hund

  • Tumör

Teknik

 

Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på Astomed Shop

Fryspenna CryoPen B för Veterinärer

Behandla Djuren utan smärta eller stress.

Behandlingar

  • Behandling av Djur

Begär offert på CryoPen B – VET

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Klinikutrustning Sverige AB. Vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och att det är svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi att successivt använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du handlar av. Gör en kreditupplysning – Googla på företaget ifråga så att du kan vara säker på att företaget kommer att finnas kvar även om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, tag gärna en kreditupplysning på oss.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är den högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.