CryoPen O - Estetisk fryspenna

Fryser effektivt bort vårtor, pigment, hemangioma, fettknölar. Två olika modeller!

Behandlingar

 • Ansiktsbehandling
 • Övriga behandlingar
 • Pigment & vårtor

Beskrivning

På under 20 sekunder fryser CryoPen bort: Fibrom – Vårtor – Pigmentfläckar – Hemangioma – Fettknölar – Seborrheic keratoses – mfl med strålande och snabba resultat. Oftast räcker det med en behandling.

Behandling med CryoPen är en mycket efterfrågad behandling. Över 100 kliniker och salonger i Sverige arbetar med vår fryspenna.

Cryopen finns nu i två olika utföranden för att tillgodse alla krav. CryoPen O för estetiskt bruk  samt  CryoPen X+Special är mest tillämplig för Gyn.

Kryo (frysning) behandling är naturligtvis inget nytt. Det är känt inom dermatologi över hela världen. Med detta instrument kommer du att snabbt kunna behandla väldigt många olika hudåkommor som de flesta patienter har.

Denna fryspenna låter dig arbeta med millimeterprecision. Det är ett enastående instrument för enkelt och säkert avlägsnande av olika hudförändringar snabbt och effektivt utan att skada frisk vävnad. Bara att sätta i patron och välja rätt applikator till storleken på skadan, peka och frysa.

Gyn & Urologi

Läs mer om CryoPen X+ OB/GYN som är framtagen för Gynekologer.

Vetrinärer

Låter detta bekant? Mindre hudåkommor i ansikte, näsa, ögon, öron, ben och fötter lämnas ofta därhän, särskilt när de är rent kosmetiska, ofta inte anses det inte tillräckligt viktig av husse eller matte att spendera pengar på. Så nu kan du ta upp ämnet i alla fall ?

CryoPen erbjuder lösningen. Nu har du möjlighet med ett instrument som kan hantera denna behandling extremt noggrant, snabbt, effektivt, gör att du kan tryggt tala om för husse och matte ett dessa hudåkommor snabbt kan åtgärdas. Eftersom anestesi är inte nödvändigt med kryo kirurgi, inte bara att det går snabbare att behandla, men också att den kirurgiska risken minskas när man arbetar med äldre husdjur, vars lever, njurar och hjärta kan inte vara den bästa form.

Vanligaste sjukdomar att behandla är: hudtumörer, ögonlocks tumörer, vårtor, papillom, cystor, perianal och sebaceous adenom och många fler …

………………………………………………………………………………….

Det är viktigt att notera att AstoMed – Klinikutrustning Sverige AB är exklusiva distributörer för CryoPen

Vi erbjuder även leasing och avbetalning.

Filmer

 • CryoPen X Seborrheic keratoses

 • CryoPen X Pigmentfläckar

 • CryoPen X Pigmentfläckar behandling

 • CryoPen X Hemangioma

Teknik

 

CryoPen X Har 4 olika munstycken,
Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på Astomed Shop

CryoPen O - Estetisk fryspenna

Fryser effektivt bort vårtor, pigment, hemangioma, fettknölar. Två olika modeller!

Behandlingar

 • Ansiktsbehandling
 • Övriga behandlingar
 • Pigment & vårtor

Begär offert på CryoPen O – Estetisk Fryspenna – AstoMed

Intresseanmälan

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Klinikutrustning Sverige AB. Vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och att det är svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi att successivt använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du handlar av. Gör en kreditupplysning – Googla på företaget ifråga så att du kan vara säker på att företaget kommer att finnas kvar även om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, tag gärna en kreditupplysning på oss.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är den högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.