Begagnad

D-Cool Cryo

Ökar penetration & upptag av serum - cremé med 70%

Behandlingar

  • Ansiktsbehandling
  • Övriga behandlingar

Beskrivning

Om du verkligen vill ge dina kunder bästa möjliga resultat vid ansiktsbehandling, microneedling mm ska du använda Elektroporation i samband eller i anslutning till behandlingen som du utför. Din kund upptar upp till 70% mer av dom aktiva ingredienserna som du använder vilket ger din kund betydligt bättre resultat. För alla som arbetar med Microneedling, Dermapen eller Fractionell laserbehandling så är D-Cool faktiskt ett måste. En liten investering som kommer att ge dina kunder mycket bättre resultat av din behandling = Återkommande ”happy” kund.

Hur och varför fungerar Elektroporation?

Elektroporering går ut på att celler och DNA appliceras i ett elektriskt fält vilket öppnar upp tillfälliga håligheter i cellens membran, igenom vilka serum, vitaminer, NCTF mfl kan passera in i cellen. Detta är vetenskapligt bevisat. En enkel och effektiv maskin att arbeta med.

D-Cool
Ansiktsbehandling med serum eller Microneedling

D-Cool har tre olika funktioner i samma apparat

  • Elektroporering
  • Kraftfull Kyla -15 grader
  • Värme upp till + 40 grader

Dokument

Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på Astomed Shop

D-Cool Cryo

Ökar penetration & upptag av serum - cremé med 70%

Behandlingar

  • Ansiktsbehandling
  • Övriga behandlingar

Begär offert på D-Cool System

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Klinikutrustning Sverige AB. Vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och att det är svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi att successivt använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du handlar av. Gör en kreditupplysning – Googla på företaget ifråga så att du kan vara säker på att företaget kommer att finnas kvar även om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, tag gärna en kreditupplysning på oss.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är den högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.