DRÖMKROPP UTAN ATT LYFTA ETT FINGER!

Behandlingar

 • Fettreducering
 • Hudåtstramning

Beskrivning

FÅ DIN DRÖMKROPP UTAN ATT LYFTA ETT FINGER!

EMSLIM hjälper dig på vägen till din drömkropp! Behandlingen gör att du ökar i  muskelmassa med ca 18% och reducerar kroppsfett med ca 21%.

Resultat:

 • Fettreducering
 • Muskeluppbyggnad
 • Åtstramning mage
 • Åtstramning rumpa

EMSLIM ger samma resultat som 20 000 – 30 000 sit-ups eller squats på 30 minuter, utan muskelsmärta!

Maskinen arbetar mycket effektivt och man ser ofta resultat direkt efter första behandlingen. Du bränner inte bara fett utan bygger dessutom muskler samt ökar blodcirkulationen vid behandlat område. EMSLIM producerar nästan 20 – 30 000 muskelkontraktioner under en 30 minuters behandling.

Denna behandling är för både män och kvinnor som vill ha en mer skulpterad kroppsform. Det finns ingen risk för brännskador, ärrbildning eller svullnad då det elektromagnetiskt fältet inte är baserad på värme eller kyla. 

SÅ GÅR BEHANDLINGEN TILL – lätt, tryggt, smidigt och bekymmerslöst!

Patienten kan luta sig tillbaka och bara koppla av under behandlingen medan maskinen stimulerar musklerna. Vi skapar ett unikt elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnaden och fettdepåer.

FÖRDELAR MED EMSLIM

Denna behandlingsmetod är perfekt för de som vill förbättra sin muskelmassa och reducera kroppsfett utan ansträngning. Patienten kan återgå till sina dagliga rutiner direkt efter behandlingen. En känsla av träningsvärk efter behandlingen kan förekomma, precis som efter ett intensivt träningspass. Du får snabba och tydliga resultat som är långvariga så länge du underhåller kroppen.

EMslim och EMsculpt är samma typ av maskiner som fungerar i stort på samma sätt. Är EMSculpt bättre än EMSlim, nej vi anser att EMslim är en bättre och kraftfullare maskin och förmodlingen till ett mycet bättre inköpspris.

Dokumenterat resultat:

Standardbehandlingen är på 30 minuter. Vi rekommenderar behandlingen 2 gånger i veckan och 4-6 behandlingar för bästa möjliga resultat.

VEM KAN GÖRA BEHANDLINGEN: 

Patient: Alla

Återhämtning: Patienten kan återgå till sin dagliga rutin direkt efter behandlingen

Hur lång är behandling? 30 min 

Hur ofta? 2-3 gånger i veckan

Hur många gånger? 4-6 behandlingar 

Hur många gånger kan man göra behandlingen? Hur många gånger du vill

Före och efterbilder

 

 

Klinikutrustning Sverige AB

 • Helhetsleverantör
 • Certifierade utbildningar
 • Egen serviceverkstad
 • Support
 • Alltid premiummaskiner
 • Stabil leverantör

 

Teknik

EMSLIM är en utrustning som arbetar med den senaste metoden för icke-invasiv kroppskulptering. EMSLIM skapar ett unikt elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnaden och fettdepåer. Denna teknik används för att stärka och återuppbygga muskler via interaktionen mellan magnetfältet och patientens vävnad.

Dokument

Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på Astomed Shop

DRÖMKROPP UTAN ATT LYFTA ETT FINGER!

Behandlingar

 • Fettreducering
 • Hudåtstramning

Begär offert på EMSlim

Offertförfrågan

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder vårt namn Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Klinikutrustning. Vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och att det är svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi att successivt använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du handlar av. Gör en kreditupplysning på företaget ifråga så att du kan vara säker på att företaget kommer att finnas kvar även om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, tag gärna en kreditupplysning på oss.

Kreditbetyget AAA är den högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.