EVRF

Tar effektivt bort åderbråck med Thermokoagulering

Behandlingar

  • Åderbråck
  • Ytliga blodkärl

Beskrivning

Åderbråck berör livskvaliteten för miljontals människor, oavsett ålder eller kön. EVRF ® är en bekväm teknik för borttagning av åderbråck. Alla typer av åderbråck kan behandlas, från saphena magna, till den lilla spindel venen, var och en med en specifik typ av kateter.

Åderbråcks behandling med EVRF ® är tillförlitlig, orsakar minimalt obehag för patienten och har utmärkta kliniska och estetiska resultat. Dessutom är EVRF en mycket EKONOMISKT fördelaktig behandlingsform då kostnaden för kateter är betydligt mindre än exempelvis en laserfiber.

Thermokoagulering har blivit en enormt populär behandling för att bli av med besvärande årderbråck. Med EVRF kan man behandla bråck på upp till 5mm bredd.

Tillbehör

V300 är framförallt ett tillbehör till Viridex & Evrf

Revolutionerande patenterad korspolariserat teknik tillåter användaren att se ungefär 1 mm under hudens yta. V300 avger en större, 6 till 8 tum diffust område av ljus som föredras av vissa läkare när de används för allmän dermatologi, sclerotherapy och hår restaurering.

Kombinera detta med utbytbara förstoring och du har en komplett visualisering för alla dina behov.

Tillåter användaren att vara handsfree under förfarandena. Den minskade reflexer minimerar stress och trötthet i ögonen. Ökad precision, minskad procedur tid och minskad vävnadsskada är resultat som är fördelarna för patienten och vårdpersonal.

1000 tals kliniker världen över använder EVRF!

Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på Astomed Shop

EVRF

Tar effektivt bort åderbråck med Thermokoagulering

Behandlingar

  • Åderbråck
  • Ytliga blodkärl

Begär offert på EVRF

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Klinikutrustning Sverige AB. Vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och att det är svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi att successivt använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du handlar av. Gör en kreditupplysning – Googla på företaget ifråga så att du kan vara säker på att företaget kommer att finnas kvar även om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, tag gärna en kreditupplysning på oss.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är den högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.