Hjärtstartare

Alla bör ha en hjärtstartare på sin klinik/salong

Behandlingar

  • Övriga behandlingar

Beskrivning

Vi jobbar ständigt för en säkrare och bättre skönhetsbranch och därför har vi tagit steget till att även börja distribuera Hjärtstartare till våra kunder.

Vissa kanske frågar sig nyttan med hjärtstartare på en klinik eller salong, sanningen är att du aldrig vet när ett hjärta kan stanna. En hjärtstartare gör din verksamhet säkrare både för dig, personal och kunder och får din verksamhet att framstå som extra säkerhetsmedveten vilket gynnar verksamheten.

Powerheart G5 är en av marknadens bästa hjärtstartare som vi levererar och naturligtvis inklusive HRL utbildning om du/ni inte har det.

Powerheart AED G5 Auto

Enkel, intuitiv funktion med tydlig röstguidning gör att även förstagångsräddare agerar snabbt och säkert vid ett plötsligt hjärtstopp.

Powerheart G5 ger dig självförtroendet att agera.

Det som händer under de första minuterna efter ett plötsligt hjärtstopp kan vara livsavgörande för den drabbade.

Med fler än 40 patent i USA är Powerheart® G5 den första AED-enheten som kombinerar variabel eskalerande energi med snabba defibrilleringstider och HLR-feedback i realtid.

Den enkla, intuitiva användningen och meddelandena i användarens takt gör att livräddare på arbetsplatser och offentliga platser kan agera snabbt och säkert för att ge den drabbade den bästa chansen att överleva.

Teknik

Tillverkaren

Cardiac Science

Cardiac Science är ett världsledande företag inom utveckling, tillverkning och marknadsföring av diagnostiska, terapeutiska produkter och tjänster inom kardiologi som hjälper till att skydda hjärtan och rädda liv.

Huvudkontoret finns i Waukesha, Wisconsin, strax väster om Milwaukee, företaget har även tillverkningsenheter i Deerfield, Wisconsin, och kontor i Kalifornien, Danmark, Frankrike, Italien och Storbritannien.

Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på Astomed Shop

Hjärtstartare

Alla bör ha en hjärtstartare på sin klinik/salong

Behandlingar

  • Övriga behandlingar

Begär offert på Hjärtstartare Powerheart G5

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Klinikutrustning Sverige AB. Vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och att det är svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi att successivt använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du handlar av. Gör en kreditupplysning – Googla på företaget ifråga så att du kan vara säker på att företaget kommer att finnas kvar även om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, tag gärna en kreditupplysning på oss.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är den högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.