Lymfdränage IR

Om din kund provat lymdränage så blir det en återkommande kund

Behandlingar

 • Behandlingssäng
 • Celluliter
 • Fettfrysning
 • Övriga behandlingar

Beskrivning

Lymfdränage! Vi kan nästan garantera att om din kund provat lymdränage en enda gång så kommer denna tillbaka gång på gång eftersom att det verkligen är fantastiskt skönt och har en mycket positiv effekt på kroppen.

För ett bättre liv.

Alla människor har fördel av en väl fungerande cirkulation och fungerande lymfsystem.

Detta lymfdränage system hjälper människor att återhämta sig från olika åkommor genom att öka cirkulationen i blod och lymfsystem samt öka ämnesomsättningen.
Lymfsystemets funktion är att transportera bort ”skräp” från våra celler, medans blodet tillför näringsämnen till cellerna. En stagnation i lymfsystemet gör att cellerna innehåller mer toxiner. Vårt lymdränage system förebygger effektivt stagnation i lymfsystemet.

Många människor har i dag problem med övervikt och många tränar samt går på olika behandlingar. Förutsättningen för att få bra resultat är att lymfsystemet och cirkulationen fungerar bra så att alla slagg produkter kommer ur kroppen.

Lymdränage är ett mycket gott kompliment till all form av fettreducering och ger betydligt bättre effekt av träning och behandlingar.

Idealiskt att kombinera med fettfrysning behandling.

 • Användarvänligt gränssnitt
 • Lätt att använda
 • Överlappande kammare ger en mild massage som stimulerar den naturliga cirkulationen av lymfan genom kroppen, liknande manuellt lymfdränage från terapeutens händer
 • Inbyggd IR ( Infraröd upphettning ) som går att stänga av om man bara vill använda lymfdränage.
 • 12 kammare
Lymfdränage med IR
Med 12 kammrar för optimal behandling

 

Teknik

Detta är en solid utrustning som arbetar mycket tyst till skillnad från andra system. Maskinen har 8 förprogrammerade program för olika behandlingar.

Maskinen levereras som standard enligt bild ovan, men det finns även kammare för armar att köpa som tillbehör.

IR värme

Det infraröda värmesystemet ökar cirkulationen och dräneringen och maximerar nyttan av komressonssystemet.

Denna typ av IR är av en typ som gör att huden absorberar IR till skillnad från annan IR som gör att huden reflektera IR. Temperaturen kan ställas mellan 30 – 60 grader

Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på Astomed Shop

Lymfdränage IR

Om din kund provat lymdränage så blir det en återkommande kund

Behandlingar

 • Behandlingssäng
 • Celluliter
 • Fettfrysning
 • Övriga behandlingar

Begär offert på Lymfdränage IR

Offertförfrågan

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder vårt namn Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Klinikutrustning. Vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och att det är svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi att successivt använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du handlar av. Gör en kreditupplysning på företaget ifråga så att du kan vara säker på att företaget kommer att finnas kvar även om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, tag gärna en kreditupplysning på oss.

Kreditbetyget AAA är den högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.