More-Xel Fractionell CO2 Laser

Professionell CO2 laser med många smarta och avancerade funktioner

Behandlingar

 • Ärr & hudbristningar
 • Hudåtstramning
 • Hudföryngring
 • Pigment & vårtor

Beskrivning

MORE-XEL är en av marknadens smartaste och mest avancerade fractionella Co2 laser. Under en fractionell laserbehandling bryts laserstrålen ner i hundratals separerade laserstrålar, när man får kontakt med huden lämnas ca. 80% av ytan intakt. Dessa små områden med obehandlad hud främjar en mycket snabbare återhämtning och läkning med mindre risk för komplikationer.

Att behandla hudbristningar, melasma, ärr och rynkor är nu lättare än någonsin! Som ägare till en MORE-XEL har du en av de absolut bästa utrustningarna på marknaden!

Clinical mode (Hudanalys)

MORE-XEL har ett noga utvecklat hudanalys system. Detta gör det bekvämt för terapeuten och man kan behandla kunder på ett mer säkert sätt. Med detta analys system har man möjligheten att skräddarsy behandlingarna efter alla olika individer. Fukt i huden mäts i procent och hudtyp fastställs. Terapeuten får en automatisk behandlingsrekommendation för alla kunder, en smart och säker utrustning.

Scanning mode (Behandling)

Med det noga utvecklade scanning mode kan man behandla exempelvis ärr och hudbristningar. MORE-XEL arbetar med ett nytt och enkelt operativsystem som gör behandlingen mycket mer mångsidig tack vare möjligheten att ändra form och storlek på “spot sizen”. Det gäller även för riktning och densitet. Scanning mode är den “vanligaste” typen av behandling med fractionell CO2 Laser.

Surgical mode (behandling)

Surgical mode har 3 olika funktioner beroende på behandling: Ultra pulse, super pulse och continuous wave. Med Surgical mode har man möjligheten att göra andra ingrepp som exempelvis laser kirurgi samt borttagning av vårtor, leverfläckar och pigmentfläckar på endast en behandling. Till skillnad från andra Fractionell CO2 lasers kan MORE-XEL erbjuda super pulse laser, vilket är 10 gånger mer effektivt än ultra pulse.

 

Filmer

 • More-Xel Co 2 laser

 • More-Xel Co 2 laser behandling

Teknik

Teknisk specification av More-Excel Co2 Laser

Dimension 320Bx970Hx700D mm
Vikt 60 kg
Laserklass 4
Lasertyp RF Stimulerad CO 2 laser
Scannertyp Fractionell
Våglängd 10.57~10.63 ㎛
Laserstyrka 30 w
Intensitet Konstant
Kylning Luft
Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på www.klinikshop.se

More-Xel Fractionell CO2 Laser

Professionell CO2 laser med många smarta och avancerade funktioner

Behandlingar

 • Ärr & hudbristningar
 • Hudåtstramning
 • Hudföryngring
 • Pigment & vårtor

Begär offert på More-Xel Fraktionell CO2 laser

Offertförfrågan

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder vårt namn Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Klinikutrustning. Vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och att det är svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi att successivt använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du handlar av. Gör en kreditupplysning på företaget ifråga så att du kan vara säker på att företaget kommer att finnas kvar även om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, gör gärna en upplysning på oss.