Opera Led Mask

Används av Jessica Alba och arbetar med flera våglängder

Behandlingar

  • Ansiktsbehandling
  • Hudföryngring

Beskrivning

ORGINALET Med riktiga led – Se upp för billiga kopior

Opera led mask använder  LLT (Low Level Ljusterapi)  en ansiktsmask som är en kombination av flera hudvårdssystem. Effektiv lågeffekt LED, Galvanisk ström och *syrgasbehandling (*tillbehör)

Behandling med denna mask har blivit väldigt populär bland kändisar i USA, bla Jessica Alba. Men också i Sverige är det många kliniker och salonger som köpt in denna Mask

Hur fungerar Opera Led Mask

Photoner av LED-ljus absorberas av kromoforen i vävnaden och främjar den metaboliska aktiviteten hos cellerna. Hjälper cellförnyelsen och rehabilitering av metabolisk aktivitet av cellerna.

Stimulerar produktionen av kollagen och elastin och dämpar rynkor så att huden blir återfuktad och elastisk. Ett särskilt våglängdsområdet stimulerar mitokondriella och ATP: dvs främjar blodcirkulationen, kroppens immunförsvar.

För bästa resultat använd HYDRO – GEL MASK som du kan beställa här. En genomskinlig mask med mängder av näringsämnen som helt enkelt förbättrar kundens behandling.

Så här skriver Pressen:

http://skonhetsredaktorerna.se/2015/09/led-kandisarnas-hetaste-skonhetstrend/

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3220503/Jessica-Alba-channelsFantastic-Four-nemesis-undergoes-emergency-skin-treatment.html

http://www.belfasttelegraph.co.uk/life/fashion-beauty/jessica-albas-futuristic-antiaging-treatment-31501973.html

http://extratv.com/2015/09/03/what-the-face-jessica-albas-bizarre-beauty-treatment/

Filmer

  • Opera LED mask

  • Hydra GEL mask

Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på Astomed Shop

Opera Led Mask

Används av Jessica Alba och arbetar med flera våglängder

Behandlingar

  • Ansiktsbehandling
  • Hudföryngring

Begär offert på Opera Led Mask

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Klinikutrustning Sverige AB. Vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och att det är svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi att successivt använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du handlar av. Gör en kreditupplysning – Googla på företaget ifråga så att du kan vara säker på att företaget kommer att finnas kvar även om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, tag gärna en kreditupplysning på oss.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är den högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.