Alma Pixel CO2 - AstoMed

Behandlingar

 • Ansiktsbehandling
 • Ärr & hudbristningar
 • Hudåtstramning
 • Hudföryngring
 • Pigment & vårtor
 • Ytliga blodkärl

Beskrivning

The Power of Precision

Alma Pixel CO2 är en kraftfull laserplattform som ger oöverträffad precision och innovation till det medicinska estetiska fältet. Det är en minimalt invasiv, högeffektiv behandlingslösning för olika estetiska problem, med väsentligt reducerade risker och förbättrade kliniska resultat.
Pixel CO2 möjliggör varierande grader av ablation och termisk effekt, vilket ger charfri ablation, förångning, snitt, excision och koagulering av mjukvävnad. Med ablation av lager för lager enkel variation av djup, erbjuder systemet hög precision och kontroll, maximerar behandlingseffektiviteten och minimerar vävnadsskador. Kombination av CO2-laserbehandling med trans-epidermal leverans av aktiva topiska ingredienser med Almas IMPACT ™ -modul tjänar till att upprätthålla och ytterligare öka behandlingsresultatet.

Fördelar:
• Resultat – med hög precision och kontroll
• Säkerhet – med minskad risk för biverkningar
• Hastighet – med snabba behandlingstider
• Kortare stillestånd än traditionella CO2-applikatorer
• Mångsidighet – med ett brett utbud av handstycken och behandlingsinställningar

Teknologi
Pixel CO2-systemet har avancerad datoriserad precision CO2-laserteknik för en mängd olika applikationer för indikationer. Genom att använda ljusenergi från en koldioxidlaser penetrerar Pixel CO2-lasern huden djupt i dermis genom 10,6 μm termiska mikrokanaler, vilket skapar riktade ablativa och termiska effekter samtidigt som den omgivande vävnaden hålls intakt. Laserenergi levereras till målvävnaden genom en holografisk lins som pixelerar strålen till 7, 49 eller 81 mikroskopiska strålar eller pixlar i olika ablationsmönster. Dessa skador på pixelstorlek utlöser en sårläkningsprocess som förstärker kollagen och stimulerar neo-kollagenes, fullständigt föryngrande av målvävnaden.

Skär och koagulera med perfekt kontroll

C02-lasern är känd för sin mångsidighet och säkerhetsfördelar vid medicinska estetiska tillämpningar på grund av det begränsade penetrationsdjupet och den laterala termiska effekten.

Genom att utnyttja dessa fördelar för behandling av känsliga områden kombinerar Pixel CO2 skärning och koagulering i en enda miljö. De två lägena fungerar synergistiskt, så att behandlaren kan utföra båda åtgärderna utan att behöva byta tillbehör under procedurer.

I ”cut” (ablation) -läget avger pulsen hög toppkraft, vilket orsakar omedelbar ablation av vävnad upp till epidermis-dermis-föreningen. I ”koagulations” läget utsänder pulsen blygsam kraft, som leder värme bortom epidermis-dermis, vilket får blodkärl och vävnad att krympa.

Denna dubbelverkande puls gör det möjligt för läkare att uppnå optimala resultat med snabbare behandlingstider, minimal blödning och minskad nedetid för patienten.

IMPACT ™

Medan CO2-lasern ger mycket effektiv behandling för en mängd olika indikationer, kombinerar detta med tillämpningen av aktiva topiska ingredienser att upprätthålla och väsentligt öka resultaten.

Almas IMPACT-modul erbjuder en revolutionerande lösning för hudbarriär som framgångsrikt levererar aktiva ingredienser bortom epidermal-dermal. När huden är perforerad via fraktionerad koldioxid, avger Impact-modulen akustiska vågor och lufttryck, och trycker de aktuella föreningarna genom mikrokanalerna. De akustiska vibrationerna skapar en tryck och drageffekt inom kanalerna, vilket frigör uppbyggnaden av intracellulär vätska och tillåter de aktiva ingredienserna att nå det riktade vävnadsdjupet. Histologier som utförs efter användning av IMPACT-tekniken har bevisad effekt av att aktiva ingredienser når till de djupare skikten i huden.
Synergin av fraktionell ablation och IMPACT-teknik erbjuder en kompositlösning för maximalt effektiv hudreparation och estetisk förbättring.

Smart, användarvänligt gränssnitt

Pixel CO2 är utformad med smarta, användarvänliga funktioner och snabba inställningsfunktioner. En pekskärms-LCD innehåller stegvisa bruksanvisningar och anger korrekta tillbehör och skanningsmönster för varje behandlingsmål. Systemet optimerar procedurer genom att erbjuda förinställda drift och laserleveransparametrar och tillåter användare att konfigurera anpassade parametrar och skademönster (ablativ mot fraktionell ablativ) för specifika indikationer. Dessa inställningar kan också sparas för framtida procedurer.

INVERKAN:
IMPACT-modulen, i kombination med den fraktionerade ablativa CO2-lasern, underlättar leverans av aktuella ingredienser utöver epidermis där de flesta ärrvävnader och andra utmanande hudfelektioner bildas. Det uppnår en framgångsrik trans-epidermal leverans som gör att terapeutiska ingredienser kan nå det riktade vävnadsdjupet där deras regenerativa egenskaper kan vara mest effektiva.

Pixel CO2-rulle:
Pixelrullen är en manuell applikator som rullas över huden och utlöser en 70W laserpuls vid ett 7 × 1 laserablationsmönster vid hjulets rörelse. Varje passering ger konsekvent och noggrant en enda rad med 7 pixlar per millimeter avstånd. Denna konfiguration med 7 pixlar minskar behandlingstiden, koncentrerar laserkraften i ett mindre område för djupare penetration och erbjuder högre kraftig ablation för signifikant förbättrade resultat.

LiteScan:
LiteScan är branschens mest avancerade laserskanner, som erbjuder en char-fri fraktionell ablation i flera
storlekar och skanningsmönster. Det optimerar procedurverkningsgraden genom att automatiskt ställa in de laserstråleparametrar som krävs för varje indikering. LiteScan erbjuder också fullständig kontroll över lasertidstid, formmönster och effektdensitet vid varje punkt i behandlingsområdet, vilket maximerar läkarnas kontroll över patientens resultat.

Filmer

 • Alma Co2

Teknik

Dokument

Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på www.klinikshop.se

Alma Pixel CO2 - AstoMed

Behandlingar

 • Ansiktsbehandling
 • Ärr & hudbristningar
 • Hudåtstramning
 • Hudföryngring
 • Pigment & vårtor
 • Ytliga blodkärl

Begär offert på Pixel Co2 Laser från Alma Laser USA

Offertförfrågan

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder vårt namn Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Klinikutrustning. Vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och att det är svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi att successivt använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du handlar av. Gör en kreditupplysning på företaget ifråga så att du kan vara säker på att företaget kommer att finnas kvar även om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, gör gärna en upplysning på oss.