Nordisk leverantör sedan 2005

Elysion Diodlaser

Elysion-PRO

Diodlaser 810nm

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Elysion tillhör den senaste generationen av diodlaser, tillverkad i Barcelona av Cocoon Medical som blivit en tillverkare som satt sig i respekt på hela världsmarknaden med sina extremt kraftfulla maskiner. AstoMed innehar försäljningsrätten exklusivt i Sverige för Cocoon Medical.

Multiplattform

Elysion är en arbetsplattform som tillåter dig att arbeta med olika våglängder, vilket ger mångsidighet. Standard levererad Elysion med en kraftfull handenhet med våglängd 810nm som fungerar väl på alla hud och hårtyper. Som tillval finns även en handenhet på 755nm effektiv på ljus hud och hår som har väldigt lite pigment.

Med Elysion Diodlaser kan du arbeta i både statiskt läge (puls för puls) och dynamiskt läge (motion teknik). I båda lägerna arbetar du snabbt och effektivt och smärtfritt. Många tillverkare ”skyter” med sina ”smärtfria maskiner” sanningen är att smärta upplevs inviduellt och i de flesta fall upplevs en behandling med Elysion som smärtfri.

Kombinationen av dessa två driftlägen är idealisk för att snabbt arbeta med små och stora områden.

Kyla – Viktigt när det kommer till hårborttagning
Cocoon Medical har utvecklat och patenterat ”kristallfrysning”. Detta är ett kylsystem för handstyckets spets baserat på TRT (termisk avslappningstid) vilket är den tid som krävs för att minska temperatur som genereras av ljusupulsen. ”kristallfrysning” är ett säkerhetssystem som skyddar huden samt ger en känsla av komfort. Den har en parallell effekt, eftersom den förhindrar ökningen av epidermal värme samtidigt som pulserna levereras, det betyder att området kyls neds under pulsleveransen. Detta exklusiva system fungerar genom att bibehålla en konstant temperatur på 5 ° C vid handstyckets spets oberoende av hur många timmar som maskinen arbetar.

Är du osäker?

På vilken sorts laser som är bäst för din verksamhet / kunder, se då vår korta filmserie om vilka olika lasers som finns för hårborttagning.

Utbildning för dig och din personal

  • Utbildning ingår alltid vid köp av maskin
  • Ni får ett startpaket
  • Diplom och legitimation efter avslutad utbildning
  • Digitalmarknadsföring
  • Support
  • Service verkstad
Cocoon medical är ett spanskt företag med huvudkontor i Barcelona. Företagets mål är att erbjuda högsta teknik och innovation till fältet för estetisk medicin, utveckling av medicinsk och estetisk utrustning. Vi strävar efter att tillgodose behoven hos de mest krävande kunderna. Den kontinuerliga ansträngningen hos varje anställd hos Cocoon Medical har uppnått den goda globala positioneringen av företaget. Vi har mer än 25 distributörer, både nationellt och internationellt, som vi grundligt litar på att vara medvetna om Av önskemålen från varje marknad och därigenom erbjuda skräddarsydda lösningar för att betjäna våra kunder.
Cocoon Medical har sin egen FoU-avdelning vid sitt huvudkontor, liksom sin egen produktionsanläggning i staden
Av Mataró (Katalonien), faktorer som definierar organisationens identitet. Cocoon Medical har den högsta nationella
och internationella kvalitetscertifiering, som erbjuder den bästa servicen till sektorn.  www.cocoonmedical.com

Behandlingar

Behandling Laser Permanent hårborttagning Maskin

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning