Nordisk leverantör sedan 2005

FemiLift

FemiLift-Vaginal Demomaskin

Demomaskin med garanti till reducerat pris

 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Femilift-vaginal-laser

Vi säljer nu vår demomaskin med garanti till reducerat pris.
FemiLift för kvinnor som har underlivs problem såsom inkontinens ,torrhet och slapphet efter exempelvis förlossning. Ledande behandlingslösning från ALMA Laser USA,  

 • *500 läkare världen över använder denna maskin
 • *Över 30.000 behandlingar är utförda
 • *75% av patienterna är nöjda eller mycket nöjda
 • *FDA och CE medical godkänd
 • *Omedelbara resultat
 • *Snabb och effektiv behandling
 • *Ingen smärta – Ingen down time

State of the art teknologi  för att återställa styrka och elasticitet.
Precis som vår hud på kroppen, består vaginal vävnad av kollagen som ger den styrka och flexibilitet. Maskinen använder banbrytande CO2 laserteknik för att försiktigt värma vaginal vävnad för att få en åtstramande effekt och stimulera bildandet av nytt kollagen.

Torrhet i slidan

Denna behandling förbättrar funktionaliteten i hela vaginala området, normalisera blod cirkulationen, ökar fuktigheten, ökar immunförsvar och återställa styrkan och elasticiteten i vaginala väggarna.

Vaginal tightening / vaginal åtstramning
Med tiden, särskilt efter förlossningen, kan vaginal vävnad bli uttänjd och skapar en känsla av glapp (slapphet) och minskad känslighet i underlivet . Detta kan leda till minskad tillfredsställelse under samlag, vilket skapar en viktig  livskvalitet fråga.
FemiLift behandling ökar kollagen i vaginala väggar, ökar känsligheten hos vaginala receptorer och kontrakt befintliga vaginal vävnad, ökar vaginal täthet och förbättrar sexuell tillfredsställelse.

Ansträngningsinkontinens (SUI)
SUI är en term som beskriver ofrivilligt urinläckage under aktiviteter som ökar trycket i buken såsom hosta, nysning, skratt eller motion. detta orsakas ofta av en förlust av styrka i urinröret på grund av en försvagad bäckenstödstruktur. Man behandlar hela området, stödja urinröret , vilket ökar tjockleken på de vaginala väggarna och stärka bäckenstödstrukturen . Behandlingen minskar symptomen av SUI.

Inkontinens

Post Klimateriet
Förskjutningen av hormoner som sker med klimakteriet kan orsaka slemhinnan i slidan för att bli tunnare, torrare, mindre elastisk. Denna metod föryngrar vaginala slemhinnan, ökning av tjockleken hos de vaginala väggarna och återställa till normal fuktighet. Behandlingen minskar obehagliga symptomet som klåda, sveda och ökar friktionen och bidrar till att förbättra den sexuella funktionen.

Efter förlossning.
Förlossning, en betydelsefull händelse i livet, men det innebär många fysiologiska förändringar i en kvinnas kropp. Efter födseln, kan det vaginala området kännas sträckt och torr och bäckenbotten försvagad.
Maskinen rehabiliterar hela vaginala området genom att stärka vaginal vävnad, och återställa dess styrka
och flexibilitet.

Vaginal torrhet och återkommande infektioner
FemiLift hjälper kvinnor som lider av allt från torrhet och återkommande vaginala infektioner genom att föryngra  vaginal väggarna och normalisera fuktigheten. Behandlingen ökar det vaginala immunsystemet och blodcirkulationen i området samt genererar ny frisk vävnad med högre immunmotståndskraft mot infektioner och tillåter slidan naturligt upprätthålla normala pH-nivåer.

Läs gärna mer på Alma Laser speciella sida Läs mer här

Femilift Alma laser

FemiLift at The Doctors

Detta medföljer vid köp

 • Certifierad utbildning av Gynekolog
 • Garanti & Serviceavtal
 • Förbrukningsvaror så att du kan börja arbeta direkt
 • Finansieringsalternativ - Leasing - avbetalning

Behandlingar

Gynekologi & inkontinens Begagnat Laser Behandling Maskin

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning