Nordisk leverantör sedan 2005

Professionell Fettfrysning - Cryolipolys

Fettfrysning – CoolTech – Cryolipolys

CoolTech används b.l.a av Akademikliniken i Stockholm & Göteborg. Med 6 olika applikatorer kan kroppen skulptureras

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

CoolTech är utrustad med två av varandra oberoende applikatorer för professionell fettfrysning ( cryolipolys )som gör det möjligt att behandla två områden samtidigt. Dessutom är applikatorerna utformade på ett mer anatomiskt sätt, vilket reducerar den onaturliga övergång mellan behandlat och obehandlat område som andra konkurrerande system kan orsaka. Det ser helt enkelt mer naturligt ut efter en professionell fettfrysning.

CoolTech användas b.l.a av Akademikliniken i Göteborg och Stockholm

Med denna maskin kan man verkligen utföra ” kroppskulptering” då det finns 6 olika typer av handenheter som möjligör precisa behandlingsresultat.

Forma kroppen - kroppskulptering
Cooltech fettfrysning har 6 olika handenheter

Behandlingsområden

Är många med denna professionella fettfrysnings maskin som gör det möjligt att skulpturera kroppen efter kundens önskemål.

6 olika applikatorer - fettfrysning - kroppskulptering
Professionell fettfrysning med CoolTech

Vad händer efter en fettfrysning behandling?

Efter ca 15 dagar börjar effekten av fettfrysning bli märkbar på din kropp, och du kommer att fortsätta känna den under de närmaste två månaderna. Det här är den tid det tar för din kropp att naturligt anpassa sig till förändringen.
Din nya figur kommer att motivera dig att leda en hälsosam livsstil och övervakningen från din specialist kommer att låta dig veta exakta resultat av behandlingen.

CoolTech när du vill ha resultat - kroppskulptering
CoolTech används bla av Akademikliniken

AstoMed – Klinikutrustning Sverige AB  är exklusiv distributör i Sverige för Cocoon Medical


Cocoon medical är ett spanskt företag med huvudkontor i Barcelona. Företagets mål är att erbjuda

 högsta teknik och innovation till fältet för estetisk medicin, utveckling av medicinsk och estetisk utrustning. Vi strävar efter att tillgodose behoven hos de mest krävande kunderna. Den kontinuerliga ansträngningen hos varje anställd hos Cocoon Medical har uppnått den goda globala positioneringen av företaget. Vi har mer än 25 distributörer, både nationellt och internationellt, som vi grundligt litar på att vara medvetna om önskemålen från varje marknad och därigenom erbjuda skräddarsydda lösningar för att betjäna våra kunder. Cocoon Medical har sin egen FoU-avdelning vid sitt huvudkontor, liksom sin egen produktionsanläggning i staden  Mataró (Katalonien). Cocoon Medical har den högsta nationella  &  internationella kvalitetscertifiering, som erbjuder den bästa servicen till sektorn.  www.cocoonmedical.com

CoolTech har medicinsk CE-klass

Högsta kvalitet och tillverkas i Barcelona. CoolTech uppfyller alla de krav som ställs på medicinsk utrustning och har följande

Märkningar inom EU:

– Klassificering enligt IEC 60601-1:2005  Klass 1, typ BF

– Klassificering enligt direktivet 2007/47/CE Klass 2a

– CE märkning 0051

– Direktiv 2007/47 CE(93/42/CE), Medical Device

– Direktiv 2002/95 CEE (RoHS)

– Direktiv 2002/96 ECC (RAEE)

CoolTech är utrustad med två av varandra oberoende applikatorer som gör det möjligt att behandla två områden samtidigt. Dessutom är applikatorerna utformade på ett mer anatomiskt sätt, vilket reducerar den onaturliga övergång mellan behandlat och obehandlat område som andra konkurrerande system kan orsaka. Det ser helt enkelt mer naturligt ut efter en CoolTech behandling.

Tack vare de enkla och lättförståeliga menyerna så lär alla sig sin CoolTech mycket snabbt. Den stora pekskärmen gör hela behandlingsprocessen mycket lätt-överskådlig.

När du har mätt och vägt din kund och ställt in parametrarna så sköter den sig helt själv. Den mäter oavbrutet temperaturen och vakuumsuget under hela behandlingen. Kunderna kan i lugn och ro läsa en tidning under hela behandlingen då det inte finns någon smärta som skapar obehag.

Behandlingar

Behandling Kryoterapi Maskin Fettfrysning

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning