Nordisk leverantör sedan 2005

Handduksvärmare med UV och Ozon

Handduksvärmare med UV

Varma handdukar till din kund

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Produktegenskap
Innovativ design med fin finish med kvalitet
Huvuddelen är gjord av högkvalitativt stål medan ytan är täckt och skyddad av pulverlackering vilket ökar dess korrosionsbeständighet med mild färg och elegant utseende.
Individuell på / av-brytare är tillgänglig, bland annat en för UV-ljus på och av kontroll, och den andra är för UL-ljusläckande skydd. Ljuset kommer att vara avstängt eller när dörren öppnas eller stängs.

Arbetsprincip
Värmesystem:
Ett unikt värmesystem antas för att omvandla elenergi till värmeffekten och värmeffekten överförs sedan av den infraröda strålningen. Det finns ett automatiskt temperaturkontrollsystem tillgängligt. När värmebehandlingsfunktionen är påslagen, fortsätter maskinens inre temperatur kontinuerligt tills den når den inställda temperaturen. Då kommer systemet att gå in i autotemperaturbehållningsstatusen. När temperaturen blir lägre än den inställda temperaturen startar uppvärmningsfunktionen automatiskt igen.
steriliseringssystem:
När steriliseringssystemet är på, sätter systemet automatiskt på UV-ozongenereringsanordningen som kan dubbla sterilisera handduken eller andra föremål inuti skåpet.
Om dörren öppnas slarvigt, stänger systemet av steriliseringen direkt för att förhindra att UV-ljuset läcker ut.

Product Name

Hot Towel Cabinet

Model NO.

H6551

Rated Voltage

ac. 220-240V, ac. 100-120V

Rated Working Frequency

50/60Hz

Rated Power

250W

Inner Tank Temperature

70~80℃

Inner Tank Volume

18L

Way of Door Opening

Up side open. Right side open.

Size (length*width*height )

450*280*360mm

Net Weight

6.8kg

Gross Weight

8kg

Behandlingar

Behandling Maskin Övriga maskiner Övriga behandlingar

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning