Nordisk leverantör sedan 2005

Handy Plasma Penna

Handy Plasma Pen

Medicinsk utrustning för icke-invasiv mikro-kirurgi

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Handy Plasmapenna

Plasmapennan möjliggör en minimalt invasiv behandling av det översta hudlagret där en process startar en omedelbar sammandragning av huden för att skapa den önskade föryngrande effekten.

Handy arbetar med Plasma, en liten elektrisk urladdning sker när pennans tip är tillräckligt nära huden, denna metod gör att huden omedelbart drar ihop sig och blir mer åtstramad. Handy är perfekt för att t.ex. göra ett ögonbrynslyft och till skillnad från traditionella metoder med kniv är Handy enklare och återhämtningen går mycket fortare.

 

Den perfekta kombinationen mellan teknologi och mikro-kirurgi

Teknologi, ergonomi, kompakt och effektiv, det beskriver HANDY Plasmapenna

Storleken på handy är kompakt och lätt vilket gör den till en förlängning av din egna arm. Handy har även uppladdningsbart batteri vilket gör att man slipper sladdar och den kan användas när och vart man vill. Batteriet kan användas i 90 minuter och tar endast några få timmar att ladda upp.

Utbildning för dig och din personal

  • Utbildning ingår alltid vid köp av maskin
  • Ni får ett startpaket
  • Diplom och legitimation efter avslutad utbildning
  • Digitalmarknadsföring
  • Support
  • Service verkstad

Behandlingar

Behandling Maskin Ansiktsbehandling Hudföryngring Pigment & vårtor Plasma Övriga behandlingar

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning