Nordisk leverantör sedan 2005

Harmony XL PRO Multiplattform

Harmony XL Multiplattform

En världsledande plattform för många olika behandlingar. ALMA Laser USA

 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Multi-Teknologisk Behandlingsplattform

Harmony XL från ALMA Laser i USA är en robust, modulär medicinsk estetisk behandlingsplattform som erbjuder utövare nästan 20 olika laser, ljusbaserade och ultraljudsteknologier. Det är det ideala systemet för en växande klinik som vill erbjuda behandlingar för flera indikationer utan att investera i flera behandlingssystem.

Harmony XL ger dig flexibiliteten att behandla det bredaste utbudet av indikationer med flera, distinkta estetiska lösningar för avancerad hudvård som är inbyggda i en enda kompakt enhet. Över 65 FDA godkända medicinska estetiska indikationer kan behandlas inklusive hudreformering, hudföryngring, vaskulära lesioner, pigmenterade lesioner och hårborttagning.

Olika handstycken för olika behandlingar

Harmony XL-plattformen tillåter dig att köpa endast de handstycken du behöver idag och lägga till ny teknik när klinik växer, utan att behöva uppgradera plattformen. Professionell hudföryngring.

Behandlingar – Läs nedan på Alma laser hemsida

LED handstycke för tillfällig lindring av muskelsår och smärta och generell smärtlindring.

ClerLift Alma Laser

Perfekt Harmoni

Harmony med Clerskin

Teknologi
Laser – Harmony XL-plattformen erbjuder b.l.a 3 olika lasertyper:

ClearLiftTM med fraktionell Q-Switched Nd: YAG Laser
Alma Lasers har utvecklat den första fraktionerad icke ablativa Q-Switchade lasern, så att du kan använda de kraftfulla fördelarna med en Q-Switchad laser med hög intensitet för behandling av hudproblem / hudföryngring  i samband med åldrande hud, pigmenterade skador och flerfärgade tatueringar.
Läs mer- Ladda ned produktblad som PDF

 

IPixel Er: YAG 2940
IPixel Er: YAG-modulen ger en mycket effektiv fraktionell ablativ laserhudresurfacingbehandling med en Erbium YAG-laser vid en våglängd på 2940 nm. IPixel förbättrar signifikant den totala hudtonen, elasticiteten och texturen, ökar fuktinnehållet och minskar ytlig pigmentering och porstorlek.

Kyld LP Nd: YAG 1064 Laser
Den Kylda LP Nd: YAG-lasern erbjuder en kraftfull lösning för att behandla både ytliga kärl och djupare vener. Den lång pulsade 1064nm-laser  ger större penetrationsdjup och kraftfullare uppvärmning, vilket underlättar behandling av djupare lesioner som inte kan behandlas med kortare våglängder.
Ljusbaserade och ultraljudsteknologier:

In-MotionTM-teknik
Almas In-MotionTM-teknik representerar ett genombrott i patientens komfort och procedurhastighet, med repeterbara kliniska resultat. Den svepande in-motion-tekniken innebär att applikatorn flyttas upprepade gånger över behandlingsområdet, gradvis värmer huden till en målterapeutisk temperatur. Energin levereras säkert och enhetligt, vilket garanterar patientens komfort, medan elimineringen av överlappade fläckar säkerställer full täckning, vilket förbättrar resultatet avsevärt.

Nära infraröd teknik
NIR-modulen erbjuder hudreformering och återuppbyggnad med hjälp av en ljuskälla som arbetar nära det infraröda spektrumet . Denna ljusenergi uppnår en säker och effektiv sub-dermal uppvärmning, stimulerar tillväxten av nytt kollagen och stramar åt huden samtidigt som det ger en ungdomlig glöd till huden.

INVERKAN
Fraktionella laserbehandlingar är kända för att ge mycket effektiva resultat för en mängd olika indikationer. Men kombinationen av dessa med appliceringen av aktiva topiska ingredienser tjänar till att upprätthålla och avsevärt öka resultaten.

Avancerad fluorescerande teknik (AFTTM)
Almas proprietära Advanced Fluorescence Technology (AFT) är en avancerad form av Intense Pulsed Light-teknik (IPL).

DYE-VL Teknik
DYE lasern har traditionellt varit den behandlingsmetod som valts för att avlägsna vaskulära lesioner. Harmony XLs DYE-VL-modul erbjuder det första riktiga alternativet till den här metoden och erbjuder behandling som är lika effektiv som färglasern, med säkerhet, mångsidighet.

DYE-SR Teknik
Harmony XLs Dye-SR är som Dye-VL-modulen baserad på Almas proprietära AFT-teknik och ett smalt bandspektrum för exakt behandling av pigmenterade lesioner.

Alma Super Hair Removal (SHRTM)
SHR är Alma Lasers proprietära hårborttagningsmetod som används i kliniker runt om i världen med globalt varumärkesigenkänning.

Utbildning för dig och din personal

 • Utbildning ingår alltid vid köp av maskin
 • Ni får ett startpaket
 • Diplom och legitimation efter avslutad utbildning
 • Digitalmarknadsföring
 • Support
 • Service verkstad

 

Detta medföljer vid köp

 • Komplett utbildning för 2 personer
 • Tillgång till ersättningsmaskin
 • All relaterad marknadsföringsmaterial även digitalt
 • Livstidssupport
 • Startpaket med förbrukningsmaterial

Behandlingar

Behandling Permanent hårborttagning Laser Maskin Ansiktsbehandling Tatueringsborttagning Hudföryngring Pigment & vårtor

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?