Nordisk leverantör sedan 2005

Hjärtstartare

Hjärtstartare Powerheart G5

Powerheart G5 kan vara livsavgörande

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Vi jobbar ständigt för en säkrare och bättre skönhetsbranch och därför har vi tagit steget till att även börja distribuera Hjärtstartare till våra kunder.

Vissa kanske frågar sig nyttan med hjärtstartare på en klinik eller salong, sanningen är att du aldrig vet när ett hjärta kan stanna. En hjärtstartare gör din verksamhet säkrare både för dig, personal och kunder och får din verksamhet att framstå som extra säkerhetsmedveten vilket gynnar verksamheten.

Powerheart G5 är en av marknadens bästa hjärtstartare som vi levererar och naturligtvis inklusive HRL utbildning om du/ni inte har det.

Powerheart AED G5 Auto

Enkel, intuitiv funktion med tydlig röstguidning gör att även förstagångsräddare agerar snabbt och säkert vid ett plötsligt hjärtstopp.

Powerheart G5 ger dig självförtroendet att agera.

Det som händer under de första minuterna efter ett plötsligt hjärtstopp kan vara livsavgörande för den drabbade.

Med fler än 40 patent i USA är Powerheart® G5 den första AED-enheten som kombinerar variabel eskalerande energi med snabba defibrilleringstider och HLR-feedback i realtid.

Den enkla, intuitiva användningen och meddelandena i användarens takt gör att livräddare på arbetsplatser och offentliga platser kan agera snabbt och säkert för att ge den drabbade den bästa chansen att överleva.

Tillverkaren

Cardiac Science

Cardiac Science är ett världsledande företag inom utveckling, tillverkning och marknadsföring av diagnostiska, terapeutiska produkter och tjänster inom kardiologi som hjälper till att skydda hjärtan och rädda liv.

Huvudkontoret finns i Waukesha, Wisconsin, strax väster om Milwaukee, företaget har även tillverkningsenheter i Deerfield, Wisconsin, och kontor i Kalifornien, Danmark, Frankrike, Italien och Storbritannien.

Behandlingar

Behandling Maskin Övriga maskiner Övriga behandlingar

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning