Handduksvärmare med UV och Ozon

Behandlingar

  • Ansiktsbehandling
  • Hudåtstramning
  • Hudföryngring
  • Övriga behandlingar

Beskrivning

Produktegenskap
Innovativ design med fin finish med kvalitet
Huvuddelen är gjord av högkvalitativt stål medan ytan är täckt och skyddad av pulverlackering vilket ökar dess korrosionsbeständighet med mild färg och elegant utseende.
Individuell på / av-brytare är tillgänglig, bland annat en för UV-ljus på och av kontroll, och den andra är för UL-ljusläckande skydd. Ljuset kommer att vara avstängt eller när dörren öppnas eller stängs.

Arbetsprincip
Värmesystem:
Ett unikt värmesystem antas för att omvandla elenergi till värmeffekten och värmeffekten överförs sedan av den infraröda strålningen. Det finns ett automatiskt temperaturkontrollsystem tillgängligt. När värmebehandlingsfunktionen är påslagen, fortsätter maskinens inre temperatur kontinuerligt tills den når den inställda temperaturen. Då kommer systemet att gå in i autotemperaturbehållningsstatusen. När temperaturen blir lägre än den inställda temperaturen startar uppvärmningsfunktionen automatiskt igen.
steriliseringssystem:
När steriliseringssystemet är på, sätter systemet automatiskt på UV-ozongenereringsanordningen som kan dubbla sterilisera handduken eller andra föremål inuti skåpet.
Om dörren öppnas slarvigt, stänger systemet av steriliseringen direkt för att förhindra att UV-ljuset läcker ut.

Teknik

Specification and Technical Data

Product Name Hot Towel Cabinet
Model NO. H6551
Rated Voltage ac. 220-240V

ac. 100-120V

Rated Working Frequency 50/60Hz
Rated Power 250W
Inner Tank Temperature 70~80℃ 70~80℃
Inner Tank Volume 18L
Way of Door Opening Up side open

right side open

Size (length *Width*Height ) 450*280*360mm
Net Weight 6.8kg
Gross Weight 8kg

Dokument

Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på Astomed Shop

Handduksvärmare med UV och Ozon

Behandlingar

  • Ansiktsbehandling
  • Hudåtstramning
  • Hudföryngring
  • Övriga behandlingar

Begär offert på Handduksvärmare med UV

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Klinikutrustning Sverige AB. Vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och att det är svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi att successivt använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du handlar av. Gör en kreditupplysning – Googla på företaget ifråga så att du kan vara säker på att företaget kommer att finnas kvar även om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, tag gärna en kreditupplysning på oss.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är den högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.