Hydra Beauty

Hydra Beauty är ett system med vakum, diamantpeeling och elektroporation

Behandlingar

 • Ansiktsbehandling
 • Hudföryngring

Beskrivning

Hydra Beauty – Hudvårdssystem med Microdermabrasion har flera olika steg i en maskin. Den exfolierar, tömmer porer och vårdar huden på djupet. Därefter avslutar man med elektroporation som slussar ner serum i huden. Hydra beauty hudvårdssystem resulterar till en renare, finare och bättre hud.

Microdermabrasion

Exfoliering av döda hudceller och orenheter med vakuum som maximerar penetrationen av serum vilket resulterar i en jämnare hud och hudton samt ren hudvård. Hydra Beauty hudvård arbetar med 3 typer av diamanthuvuden anpassade för olika behandlingsområde.

Serum

3 olika serum används under hudvårds behandlingen:

 • Serum 1 – Minskar talg och renar porer med hjälp av mjölksyra.
 • Serum 2 – Minskar döda hudceller och lugnar akne, utslag och andra hudirritationer med salicylsyra.
 • Serum 3 – Ett anti-inflammatoriskt och återfuktande serum med Portulaca Oleracea extrakt.

Portömning / Vakuum

Serum slussas ned vid kontakt med huden och ger näring på djupet, samtidigt som vakuum minskar orenheter och pormaskar.

Elektroporation

Elektroporation hjälper till att få ned serumet i huden väldigt effektivt vilket gör att huden får näring på djupet. Hydra Beauty arbetar med 3 olika typer av LED ljus, rött, blått och lila. Vilket skapar en hudföryngrande effekt.

 

Filmer

 • Hydra Beauty hudvård behandling

Teknik

HydraBeauty arbetar med 4 olika mixturer:

 • AquaClean 1 = Tar bort talg och oxiderat avfall djupt ned i porerna genom tillsats av mjölksyra.
 • AquaClean 2 = Löser upp oxiderad och död hud samt lugnar AKNE utslag och andra hudproblem genom tillsats av Salicylsyra.
 • AquaClean 3 = Kompletterande näringsämnen och djup återfuktning på ren hud genom tillsats av portulaca leracea extrakt.
 • AquaClean 4 = Innehåller etanol lösning för desinfection och rengörning av hela systemet med automatik

 

Hur fungerar Hydra Beauty

Peeling med diamant tip/spets
Exfolierar döda hudceller och orenheter med vakuum sug som maximerar lösningarnas absorbtion vilket resulterar i mycket slätare hud och finare hudton. Det finns 3 olika tippar för olika behandlingar.

Radiell Spets
Lösning avges från den centrala öppningen och sprider sig längs längs huden medan man arbetar med ”pennan”, löser/ suger upp föroreningar som automatisk hamnar avfallsbehållaren.

Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på Astomed Shop

Hydra Beauty

Hydra Beauty är ett system med vakum, diamantpeeling och elektroporation

Behandlingar

 • Ansiktsbehandling
 • Hudföryngring

Begär offert på Hydra Beauty Diamantslipning

Intresseanmälan

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Klinikutrustning Sverige AB. Vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och att det är svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi att successivt använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du handlar av. Gör en kreditupplysning – Googla på företaget ifråga så att du kan vara säker på att företaget kommer att finnas kvar även om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, tag gärna en kreditupplysning på oss.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är den högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.