Handy PlasmaPenna

Behandlingar

  • Ansiktsbehandling
  • Hudföryngring
  • Övriga behandlingar
  • Pigment & vårtor

Beskrivning

Handy Plasmapenna

Plasmapennan möjliggör en minimalt invasiv behandling av det översta hudlagret där en process startar en omedelbar sammandragning av huden för att skapa den önskade föryngrande effekten.

Handy arbetar med Plasma, en liten elektrisk urladdning sker när pennans tip är tillräckligt nära huden, denna metod gör att huden omedelbart drar ihop sig och blir mer åtstramad. Handy är perfekt för att t.ex. göra ett ögonbrynslyft och till skillnad från traditionella metoder med kniv är Handy enklare och återhämtningen går mycket fortare.

 

Den perfekta kombinationen mellan teknologi och mikro-kirurgi

Teknologi, ergonomi, kompakt och effektiv, det beskriver HANDY Plasmapenna

Storleken på handy är kompakt och lätt vilket gör den till en förlängning av din egna arm. Handy har även uppladdningsbart batteri vilket gör att man slipper sladdar och den kan användas när och vart man vill. Batteriet kan användas i 90 minuter och tar endast några få timmar att ladda upp.

 

 

……………………………………………………………………
Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på Astomed Shop

Filmer

Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på Astomed Shop

Handy PlasmaPenna

Behandlingar

  • Ansiktsbehandling
  • Hudföryngring
  • Övriga behandlingar
  • Pigment & vårtor

Begär offert på Plasma

Offertförfrågan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder vårt namn Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Klinikutrustning. Vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och att det är svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi att successivt använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du handlar av. Gör en kreditupplysning på företaget ifråga så att du kan vara säker på att företaget kommer att finnas kvar även om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, tag gärna en kreditupplysning på oss.

Kreditbetyget AAA är den högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.