Clatuu 360 - Professionell fettfrysning

Naturlig fettreducering med Clatuu med mycket goda resultat tack vare 360 graders frysning.

Behandlingar

  • Fettfrysning
  • Hudåtstramning

Beskrivning

Clatuu Fettfrysning är en  icke-invasiv metod för att reducera lokala fettdepåer utan påverkan på andra kroppsvävnader. Ett alternativ till fettsugning i många fall.

Behandlingen kristalliserar fettceller , som sedan elimineras av kroppens naturliga processen av den naturliga ämnesomsättningen. Patienter upplever märkbara och mätbara förändringar i målområdet. Fettreducering med frysning är en väl dokumenterad metod som verkligen kan ge utmärkta resultat.

Det som skiljer denna maskin mot andra fettfrysninsgmaskiner är att denna maskin fryser i 360 grader, dvs det är lika kallt i hela handenheten och därmed blir också resultatet av behandling bättre och effektivare.

Vad är CoolSculpting?

CoolSculpting, CoolShaping och Clattuu  är namnen på några av de mest välkända maskinerna för fettfrysning. Stureplanskliniken arbetar  med maskiner från oss  CoolShaping och Clattuu, två kvalitetsmaskiner från Sydkorea, båda CE-medical märkta, som utmärker sig för mycket goda resultat, flera olika handstycken att välja mellan och att man behandlar två områden samtidigt.

Stureplanskliniken och Dr Pyra Haglund är en klinik som valt att arbeta med Clatuu.

……………………………………………………………………
Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på www.klinikshop.se

Filmer

  • Clatuu fettfrysning clinical test

  • Clatuu fettfrysning

Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på www.klinikshop.se

Begär offert på Clatuu 360

Offertförfrågan