CryoPen X

Fryser effektivt bort vårtor, pigment, leverfläckar och fettknölar

Behandlingar

 • Pigment & vårtor

Beskrivning

På under 20 sekunder fryser CryoPen X bort: Fibrom – Vårtor – Pigmentfläckar – Hemangioma – Fettknölar – Seborrheic keratoses – mfl med strålande och snabba resultat. Oftast räcker det med en behandling.

Behandling med CryoPen X är en mycket efterfrågad behandling. Över 100 kliniker och salonger i Sverige arbetar med vår fryspenna.

Kryo (frysning) behandling är naturligtvis inget nytt. Det är känt inom dermatologi över hela världen.  Med detta instrument kommer du att snabbt kunna behandla väldigt många olika hudåkommor som de flesta patienter har.

Denna fryspenna låter dig arbeta med millimeterprecision. Det är ett enastående instrument för enkelt och säkert avlägsnande av olika hudförändringar snabbt och effektivt utan att skada skada frisk vävnad.  Den är helt odramatisk och säker att använda. Bara att ladda enheten och välja rätt applikator till storleken på skadan, peka och frysa …

På ett enkelt och säkert sätt fryser man bort:

 • Fibrom
 • Vårtor
 • Pigmentfläckar
 • Hemangioma
 • Seborrheic keratoses
 • Fettknölar

 

Gyn & Urologi

Genitala vårtor är oftast diagnostiserade som sexuellt överförda sjukdomar i anogenital området. Infektion kan förekomma i upp till 30% av alla patienter mellan 20 och 30 års ålder (ref. EADV). Individer som diagnostiserats hade en ökad risk för anogenital cancer. Behandlingen bör startas snabbt och kryoterapi är etablerad som en referens behandling för denna patologi.

Nu kan du ha skaffa dig möjlighet att inneha ett instrument som kan hantera dessa defekter ytterst noggrant snabbt, effektivt och utan stress.

Condylomata behandling med CryoPen kommer starkt förbättra arbetet på din praktik. Jämfört med alternativ som exempelvis laser eller kirurgi under lokalbedövning, detta sätt är mycket snabbare. Det finns inget snitt, ingen blödning, ingen stress och förfarandet passar rätt i arbetsflödet i din praktik.

Vetrinärer

Låter detta bekant? Mindre hudåkommor i ansikte, näsa, ögon, öron, ben och fötter lämnas ofta därhän, särskilt när de är rent kosmetiska, ofta inte anses det inte tillräckligt viktig av husse eller matte att spendera pengar på. Så nu kan du ta upp ämnet i alla fall ?

CryoPen erbjuder lösningen. Nu har du möjlighet med ett instrument som kan hantera denna behandling extremt noggrant, snabbt, effektivt, gör att du kan tryggt tala om för husse och matte ett dessa hudåkommor snabbt kan åtgärdas. Eftersom anestesi är inte nödvändigt med kryo kirurgi, inte bara att det går snabbare att behandla, men också att den kirurgiska risken minskas när man arbetar med äldre husdjur, vars lever, njurar och hjärta kan inte vara den bästa form.

Vanligaste sjukdomar att behandla är: hudtumörer, ögonlocks tumörer, vårtor, papillom, cystor, perianal och sebaceous adenom och många fler …

………………………………………………………………………………….

Det är viktigt att notera att vi är exklusiva distributörer för CryoPen X som är den mest utrustade CryoPennan ( Fryspenna )på marknaden  med 4 olika applikatorer samt att du kan använda både 8 och 16 grams patroner. Detta har inte andra varianter av CryoPen.

Vi erbjuder även leasing och avbetalning

 

Filmer

 • CryoPen X Seborrheic keratoses

 • CryoPen X Pigmentfläckar

 • CryoPen X Pigmentfläckar behandling

 • CryoPen X Hemangioma

Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på www.klinikshop.se

CryoPen X

Fryser effektivt bort vårtor, pigment, leverfläckar och fettknölar

Behandlingar

 • Pigment & vårtor

Begär offert på CryoPen X

Offertförfrågan

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder vårt namn Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett Klinikutrustning och vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och vara svårt att veta vem som är vem. Det är viktigt att du INNAN köp kontrollerar vem du handlar av, tag en kreditupplysning på företaget i fråga för du måste vara säker på att företaget även finns kvar om några år då din utrustning behöver service eller kräver ev reparation. Om du gör affärer med oss kan du alltid känna dig säker, tag gärna en upplysning på oss.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

AAA – Högsta kreditvärdighet

Det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få är AAA. Bland annat krävs att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Om något av dessa krav inte uppfylls får företaget AA (god kreditvärdighet) eller A (kreditvärdig).