Nordisk leverantör sedan 2005

Mezotix - Tixel

Mezotix

Hudföryngring på en professionell nivå - Öppna kanaler ned i huden upp till 6 timmar.

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Behandla pigment, aktiv akne och fina linjer med mezotix!

Mezotix är en utrustning som jobbar med värme för att skapa ”öppna kanaler” i huden och stimulera kollagen. Effekten ”öppna kanaler” som vi kallar det betyder att huden mycket enklare kan ta emot aktiva ingredienser som hjälper till att behandla hudproblem som akne, fina linjer eller pigment.Mezotix jobbar med värme på 400°C.

Till skillnad från andra liknande behandlingsformer som micro-needling och fraktionell laser orsakar mesotix ingen yttre skada. Huden känns enbart varm och rodnar vilket går över på några dagar.

Mezotix har två olika handenheter man kan jobba med för att passa utvalt behandlingsområde, en större som kan användas på kroppen och en mindre som kan användas i ansiktet som kommer åt nära ögonen.

Mesotix

Mesotix video från tillverkaren

Thermal Tip

General description: A miniature thermal tip with micro-pyramid array

Technical details: A metallic element, 1 cm2 (0.155 inches2) , possessing high thermal conductivity and coated with a thick layer of titanium

Treatment handpiece

General description: Ergonomic handpiece

Technical details: Weighs 300 grams (2/3 lb.)

Detta medföljer vid köp

  • Utbildning
  • Marknadsföringsmaterial

Behandlingar

Behandling Maskin Radiofrekvens & värme Ansiktsbehandling Hudföryngring

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning