Nordisk leverantör sedan 2005

Original OMEGA light 2nd generationen

OMEGA light andra generationen

Hudföryngring med LED - Mycket populär bland salonger & kliniker

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

OMEGA Light – ORGINALET Med riktig LED från Sydkorea – High Power LLLT+IR

Omega Light (andra generationen) är en komplex ljuskälla som behandlar olika hudproblem med hjälp av LED och IR-vågor. Den har 1145 lysdioder med olika våglängder mellan 423nm-640nm samt IR-våglängd på 830nm.

Det är en utrustning som använder hög ljusstyrka, nära infraröda SMD LED-element, som är kraftfullare än befintliga omega-ljus och som ger utmärkt effekt utan risker.

Led behandling med Omega Light

Mer kompakt, Bekvämare, Stilfullare, Kraftfullare

• Behandlar huden på flera djup, från epidermis till dermis med nära infraröda våglängder!
• Stimulerar blodkärl i underhuden och aktiverar cellförnyelse samt ämnesomsättning!
• Ökad blodtillförsel, muskelavslappning, smärtlindring, återhämtning av trötthet, stresslindring, etc.
• Omega Light är lätt att bära och flytta samt har röstvägledning på 3 språk.
• En ljuskälla som kan användas för att lösa komplexa hudproblem från ansikte till hårbotten.
• Säker hudvård utan smärta och biverkningar.
• Kraftfull och stabil LED- och IR-våglängd med 1 145 speciella infraröda SMD LED-element.

Röd LED
640 nm
Blå LED
423nm
Grön LED
532 nm
Gul LED
583 nm
IR
830 nm
Rött LED Omega-ljus med röd våglängd stimulerar cellförnyelse, lugnar huden och lindrar smärta.Omega-ljus med blå våglängd hjälper till att sterilisera aknebakterier, dämpa talgkörtlar och förhindra sårinfektion.Omega-ljus med grön våglängd hjälper till att lugna och förbättra känslig hud och akneärr.Omega-ljus med gul våglängd hjälper till att minska rodnad, erytem och pigment.Omega light IR-våglängd förbättrar sårläkning, ämnesomsättning, utsläpp av restprodukter och produktion av kollagen och elastin.

Stimulerar produktionen av kollagen och elastin och minskar rynkor.

Så här fungerar omega light LED+IR

Grundläggande information om våglängder och dess tillämpningar

Ljusterapi vid 640 nm innebär användning av rött ljus med en våglängd på 640 nanometer för att behandla olika medicinska tillstånd. Denna typ av ljusterapi är också känd som röd LED-terapi.

Rött ljus vid 640 nm penetrerar huden och absorberas av celler i kroppen, vilket leder till en mängd olika terapeutiska fördelar. Till exempel har rött ljusbehandling visat sig förbättra hudens utseende, främja sårläkning och minska smärta och inflammation.

Rödljusterapi vid 640 nm används för att behandla ett brett spektrum av medicinska tillstånd, inklusive kronisk smärta, artrit och hudåkommor som akne, rosacea och rynkor. Det används också inom tandvården för att främja läkning efter oral kirurgi.

En av de största fördelarna med rött ljusterapi vid 640 nm är att den kan levereras med en mängd olika enheter, inklusive LED-paneler och handhållna enheter. Dessutom är rött ljusterapi icke-invasiv och smärtfri, utan kända biverkningar.

Det är dock viktigt att notera att effektiviteten av rött ljusterapi vid 640 nm kan variera beroende på det specifika tillståndet som behandlas och den enskilda patienten. Det är också viktigt att rådgöra med en kvalificerad vårdgivare för att avgöra om rött ljusterapi vid 640 nm är rätt för dig och för att diskutera de potentiella fördelarna och riskerna med behandlingen.

Ljusterapi vid 532 nm innebär användning av grönt ljus med en våglängd på 532 nanometer för att behandla olika medicinska tillstånd. Denna typ av ljusterapi är också känd som grön laserterapi.

Grönt ljus vid 532 nm penetrerar huden och absorberas av celler i kroppen, vilket leder till en mängd olika terapeutiska fördelar. Till exempel har grönt ljusbehandling visat sig förbättra hudens utseende, minska inflammation och lindra smärta.

Grön ljusterapi vid 532 nm används för att behandla ett brett spektrum av medicinska tillstånd, inklusive kronisk smärta, artrit och hudåkommor som akne, rosacea och hyperpigmentering. Det används också inom oftalmologi för att behandla vissa ögonsjukdomar, såsom makuladegeneration.

En av de främsta fördelarna med grönt ljusterapi vid 532 nm är att det kan levereras med en mängd olika enheter, inklusive handhållna lasrar och lysdioder (LED). Dessutom är grönt ljusterapi icke-invasiv och smärtfri, utan kända biverkningar.

Det är dock viktigt att notera att effektiviteten av grönt ljusterapi vid 532 nm kan variera beroende på det specifika tillståndet som behandlas och den individuella patienten. Det är också viktigt att rådgöra med en kvalificerad vårdgivare för att avgöra om grönt ljusterapi vid 532 nm är rätt för dig och för att diskutera de potentiella fördelarna och riskerna med behandlingen.

Ljusterapi vid 423 nm innebär användning av blått ljus med en våglängd på 423 nanometer för att behandla olika medicinska tillstånd. Denna typ av ljusterapi är också känd som blå LED-terapi.

Blått ljus vid 423 nm penetrerar huden och absorberas av celler i kroppen, vilket leder till en mängd olika terapeutiska fördelar. Till exempel har blåljusterapi visat sig minska inflammation, döda bakterier och förbättra hudens utseende.

Blåljusterapi vid 423 nm används för att behandla ett brett spektrum av medicinska tillstånd, inklusive akne, eksem och psoriasis. Det används också inom tandvård för att bleka tänder och inom oftalmologi för att behandla vissa ögonsjukdomar, såsom keratit.

En av de största fördelarna med blåljusterapi vid 423 nm är att den kan levereras med en mängd olika enheter, inklusive LED-paneler och handhållna enheter. Dessutom är blåljusterapi icke-invasiv och smärtfri, utan kända biverkningar.

Det är dock viktigt att notera att effektiviteten av blåljusterapi vid 423 nm kan variera beroende på det specifika tillståndet som behandlas och den enskilda patienten. Det är också viktigt att rådgöra med en kvalificerad vårdgivare för att avgöra om blåljusterapi vid 423 nm är rätt för dig och för att diskutera de potentiella fördelarna och riskerna med behandlingen.

Ljusterapi vid 583 nm innebär användning av gult ljus med en våglängd på 583 nanometer för att behandla olika medicinska tillstånd. Denna typ av ljusterapi är också känd som gul LED-terapi.

Gult ljus vid 583 nm penetrerar huden och absorberas av celler i kroppen, vilket leder till en mängd olika terapeutiska fördelar. Till exempel har gult ljusbehandling visat sig förbättra hudens utseende, minska rodnad och inflammation och lindra muskelsmärtor.

Behandling med gult ljus vid 583 nm används för att behandla ett brett spektrum av medicinska tillstånd, inklusive hudtillstånd som eksem och psoriasis, såväl som humörstörningar som säsongsbunden affektiv störning (SAD) och depression. Det används också i vissa kosmetiska procedurer för att förbättra hudtonen och strukturen.

En av de största fördelarna med gult ljusterapi vid 583 nm är att det kan levereras med en mängd olika enheter, inklusive LED-paneler och handhållna enheter. Dessutom är gult ljusterapi icke-invasiv och smärtfri, utan kända biverkningar.

Ljusterapi vid 830 nm innebär användning av nära-infrarött ljus med en våglängd på 830 nanometer för att behandla olika medicinska tillstånd. Denna typ av ljusterapi är också känd som nära-infraröd LED-terapi.

Nära-infrarött ljus vid 830 nm tränger djupt in i huden och absorberas av celler i kroppen, vilket leder till en mängd olika terapeutiska fördelar. Till exempel har nära-infraröd ljusterapi visat sig minska inflammation, främja sårläkning och lindra smärta.

Nära-infraröd ljusterapi vid 830 nm används för att behandla ett brett spektrum av medicinska tillstånd, inklusive kronisk smärta, artrit och muskel- och ledskador. Det används också i vissa kosmetiska procedurer för att förbättra kollagenproduktionen och förbättra hudens utseende.

En av de främsta fördelarna med nära-infraröd ljusterapi vid 830 nm är att den kan levereras med en mängd olika enheter, inklusive LED-paneler och handhållna enheter. Dessutom är nära-infrarött ljusterapi icke-invasiv och smärtfri, utan kända biverkningar.

Det är dock viktigt att notera att effektiviteten av nära-infraröd ljusterapi vid 830 nm kan variera beroende på det specifika tillståndet som behandlas och den enskilda patienten. Det är också viktigt att rådgöra med en kvalificerad vårdgivare för att avgöra om nära-infrarött ljusterapi vid 830 nm är rätt för dig och för att diskutera de potentiella fördelarna och riskerna med behandlingen.

Så här använder du Omega Light från Astomed

Användningsområden

Behandlingar

Behandling Maskin Ansiktsbehandling Hudföryngring Injektioner Övriga maskiner Övriga behandlingar

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning