Nordisk leverantör sedan 2005

Opatra Professionell Hudanalys

Opatra Professionell Hudanalys

Ansiktsscanner = Säljverktyg

 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Opatra Hudanalys

Opatra är en professionell ansikts/hudscanner med den senaste tekniken. Opatra ger en professionell hudanalys, som syftar till att analysera och bedöma hudens tillstånd för att kunna rekommendera lämpliga behandlingar och produkter. Opatra kan med fördel även användas som ett säljverktyg eftersom att det går att programmera in produkter eller behandlingar som automatiskt förslås till kunden efter en hudscanning. Ni bestämmer själva vilka produkter eller behandlingar som ska föreslås, så ni är inte bundna till en viss produkt/märke

En professionell analys utförs oftast av en hudvårdsspecialist eller en kosmetolog som har kunskap om hudens struktur, funktioner och vanliga hudproblem. Analysen kan innefatta olika steg, inklusive en grundlig undersökning av huden, bedömning av hudtyp och tillstånd, identifiering av eventuella problemområden, och bedömning av fukt- och oljebalansen i huden.

För att utföra hudanalysen kan olika verktyg och tekniker användas, till exempel en hudscanner som kan ge en djupare inblick i hudens tillstånd genom att analysera olika hudlager. Denna typ av teknik kan mäta parametrar som fukt, elasticitet, pigmentering och porstorlek.

Efter att ha genomfört hudanalysen kan hudvårdsspecialisten eller kosmetologen tillsammans med Optara ge rekommendationer om vilka behandlingar och produkter som kan vara lämpliga för att förbättra hudens hälsa och utseende. Det kan inkludera allt från rengöringsrutiner och återfuktande produkter till mer avancerade behandlingar som kemiska peelingar eller användning av apparater för hudföryngring.

Används av skönhets-, medicinska och estetiska hudvårdspersonal, hudanalyssystemet är världens mest avancerade huddetektionsutrustning som tar multispektrala bilder i ansiktet, undersöker hyn av fina linjer och rynkor, fläckar, porer, textur, porfyriner, UV-fläckar, fukt och pigmentering.

 • Skapa anpassade rapporter och dokumentera framsteg, lätt att
  förstå information för användning i patientutbildning, behandling
  och planering av behandling.
 • Utveckla mer riktade behandlingsprogram och spåra framsteg över tid
  och hålla kontakten med patienterna.

  Inkluderar RGB+UV+PL – 3-spektrumsavbildning.
  15,6-tums högupplöst och 180° omsättning ultrakänslig pekskärm
  gör flervägsdisplay tillgänglig.

  2000W HD digitalkamera – innehåller 20 miljoner pixlar, uppnår klar
  och exakta bilder.

  Heltäckande hudavbildning med 10 ansiktsproblemrapporter på bara 25 sekunder.

  Wi-Fi-överföringsdatabas, iCloud-lagring, fjärrmolnhantering och
  batchdatabashantering.

  Högpresterande CPU + supergrafikprocessor som ger superhastighet
  på analyser.

  Inbyggt minne med stor kapacitet + utbyggbart SD-kortminne.

  Importera dina anpassade produkter och behandlingar till programvaran med
  omfattande förslag och skräddarsydda lösningar.

  Åldrande avbildning, förutsäga kundens hudtillstånd under de kommande 3-5 åren,
  låter kunderna se sina åldrande trender i förväg, vilket skapar en
  känsla av kris och förbättrad medvetenhet om hudvård.

  Strömlinjeformad, elegant design med dold, dold hopfällbar huva, gör
  det är mer hållbart och bekvämt att bära.

Behandlingar

Ansiktsbehandling HIFU Klinikutrustning - AstoMed Hudföryngring Meso-gun Injektioner Pigment & vårtor Carboxy Plasma Övriga behandlingar

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning