Nordisk leverantör sedan 2005

Opera Led Mask

Opera Led Mask

Hudföryngring med LED - Mycket populär bland salonger & kliniker

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

DENNA UTRUSTNING HAR UTGÅTT – VI HÄNVISAR TILL OMEGA LIGHT SOM DU FINNER HÄR

Opera led mask använder  LLT (Low Level Ljusterapi)  en ansiktsmask som är en kombination av flera hudvårdssystem. Effektiv lågeffekt LED, Galvanisk ström och *syrgasbehandling (*tillbehör)

Behandling med denna mask har blivit väldigt populär bland kändisar i USA, bla Jessica Alba. Men också i Sverige är det många kliniker och salonger som köpt in denna Mask

Hur fungerar Opera Led Mask

Photoner av LED-ljus absorberas av kromoforen i vävnaden och främjar den metaboliska aktiviteten hos cellerna. Hjälper cellförnyelsen och rehabilitering av metabolisk aktivitet av cellerna.

Stimulerar produktionen av kollagen och elastin och dämpar rynkor så att huden blir återfuktad och elastisk. Ett särskilt våglängdsområdet stimulerar mitokondriella och ATP: dvs främjar blodcirkulationen, kroppens immunförsvar.

För bästa resultat använd HYDRO – GEL MASK som du kan beställa här. En genomskinlig mask med mängder av näringsämnen som helt enkelt förbättrar kundens behandling.

Så här skriver Pressen:

http://skonhetsredaktorerna.se/2015/09/led-kandisarnas-hetaste-skonhetstrend/

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3220503/Jessica-Alba-channelsFantastic-Four-nemesis-undergoes-emergency-skin-treatment.html

http://www.belfasttelegraph.co.uk/life/fashion-beauty/jessica-albas-futuristic-antiaging-treatment-31501973.html

http://extratv.com/2015/09/03/what-the-face-jessica-albas-bizarre-beauty-treatment/

Opera LED mask

Hydra GEL mask

Behandlingar

Behandling Maskin Ansiktsbehandling Hudföryngring Övriga maskiner

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning