Nordisk leverantör sedan 2005

PicoLO tatueringsborttagning

PicoLO

PicoLO laseroptek tatueringsborttagning & hudföryngring

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

PicoLO från Laseroptek! Den mest avancerade och högkvalitativa lasern på marknaden för borttagning av tatueringar. pigment samt hudföryngring och pigment.

Med PicoLO kan du behandla tatueringar och utföra den populära behandlingen carbon peeling eller askungebehandling som den även kallas. PicoLO jobbar med en avancerad teknologi vilket är extremt viktigt just för behandling av tatueringar. Om du vill utföra tatueringsborttagning med lyckade och säkra behandlingsresultat krävs det att du har en utrustning av högsta kvalité, vilket PicoLO definitivt lever upp till!

PicoLO är tillverkad av världsledande Laseroptek som säljer sina utrustningar i över 50 länder. Laseroptek har från början specialiserat sig på just Nd:YAG laser som Helios, Lotus och nu PicoLO.

Tekniken

Picosekund pulser
PicoLO är en Nd:YAG laser med våglängderna 1064nm och 532nm och arbetar med ultrakorta pulser, så kallade picosekund pulser, som ger maximal behandlingseffekt samtidigt som behandlingen blir säkrare och mindre obekväm för kunden. Med Picosekund pulser splittrar man pigment (naturliga eller från tatueringar) till mycket mindre partiklar som är lättare för kroppen att ta hand om och transportera bort.

LIOB
Är en kavitationseffekt i dermis som skapas av picoLOs picosekund pulser. Kavitationen skapar en inflammatorisk reaktion i huden vilket i sin tur leder till att produktionen av kollagen och elastin ökar.

Behandlingen steg för steg

Tatueringsborttagning & Pigment

1. PicoLO laser träffar pigmentet i tatueringen.
2. Pigmentet från tatueringen splittras utan att skada omgivande vävnad.
3. Pigment slussas bort av kroppen på naturlig väg.

Hudföryngring
1. Huden behandlas med PicoLOs picosekundlaser.
2. Kollagen- och elastinproduktionen stimuleras.
3. Efter 2-4 veckor får huden ett nytt glow och en jämnare ton.

Våglängd

1064nm & 532nm

Pulse duration

450ps/380ps

Laserenergi

500mJ/350mJ

Repetition rate

M1, M3, M5, 1-10Hz

Spot size zoom

2-7mm2

Spot size fraktionell

10 x 10/7 x 7 mm2

Spot size collimated

20 x 20 mm2

Kylsystem

Slutet vatten-luft system

Detta medföljer vid köp

  • Utbildning
  • Marknadsföringsmaterial
  • Startpaket med förbrukningsmaterial

Behandlingar

Behandling Laser Maskin Tatueringsborttagning Hudföryngring Pigment & vårtor

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning