Nordisk leverantör sedan 2005

Rejuve från Alma lasers

Rejuve

Behandla pigment & ytliga blodkärl

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Rejuve från Alma Lasers är en utrustning som effektiv förbättrar hudens textur och ton genom att minska pigment och ytliga kärl. Rejuve har sålts i över 6500 exemplar världen över!

Alma Rejuve jobbar med en teknologi som kallas för DYE-VL med en våglängd på 500-600nm. Det är en mycket effektiv metod som används för att förbättra hudens textur och ton med färre antal behandlingar. Rejuve har även inbyggt kylsystem vilket gör att kunden inte upplever något obehag under behandlingen.

Fler fördelar med Rejuve:

  • Tillverkas av världsledande Alma lasers.
  • Utrustningen har använts och utvecklats under 10 år.
  • Pekskärm i färg.

Såhär fungerar Rejuve:

Rejuve jobbar med Dye Pulsed Light som är en typ av laserenergi med ett smalt spektrum av ljus för exakta behandlingar. När man jobbar med ett smalt spektrum är det lättare att absorbera melanin, hemoglobin och oxyhemoglobin. Laserljuset eliminera kromoforer i huden som är orsaken till att det bildas pigment och ytliga kärl.

Som tillval till din utrustning kan du även välja mellan tre extra handenheter vilket gör att du utökar ditt behandlingsutbud.

  1. Speed AFT (700-950nm) – SHR teknologi för permanent hårborttagning.
  2. DYE-SR (450-600nm) – Gör det möjligt att behandla mörkare hudtyper.
  3. NIR – Hudåtstramande effekt av ansikte och kropp.

Detta medföljer vid köp

  • Utbildning

Behandlingar

Behandling Permanent hårborttagning Pigment & vårtor

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning