Nordisk leverantör sedan 2005

Vi hjälper till med leasing, avbetalning

Soprano ICE Platinum BEG

Fullservad inbytes/begagnad maskin med garanti och ny handenhet

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Tryggt köp från Astomed som är officiell distributör för Alma Laser. Begagnad inbytesmaskin, med garanti /fullservad med ny handenhet. Vi erbjuder leasing och avbetalning.

Det är väl känt att kunder i första hand väljer kliniker som erbjuder behandling med Soprano

Soprano ICE Platinum är ett toppmodernt laserhårborttagningssystem. Det är känt för sin avancerade teknologi och effektivitet när det gäller att ge långvarig hårreduktion. Systemet kombinerar tre olika våglängder (755nm, 810nm och 1064nm) för att nå hårsäckarna på olika djup, vilket gör det lämpligt för ett brett spektrum av hudtyper och hårfärger. En av nyckelfunktionerna hos Soprano ICE Platinum är dess användning av SHR-metoden (Super Hair Removal). Denna metod värmer gradvis upp hårsäckarna, med hjälp av repetitiva lågfluenspulser, för att förhindra skador på den omgivande huden samtidigt som den effektivt minskar hårväxten.

Systemet innehåller också en avancerad kylmekanism för att säkerställa en bekväm och smärtfri behandlingsupplevelse. Soprano ICE Platinum är känd för sin snabbhet och effektivitet. Den stora storleken på handenhetens prisma, i kombination med den snabba upprepningshastigheten, möjliggör snabba behandlingssessioner, vilket gör den idealisk för större områden som ben, rygg eller bröst. Dessutom erbjuder systemet inbyggda säkerhetsåtgärder, inklusive kontaktkylning och hudtemperaturövervakning i realtid, för att säkerställa patientsäkerheten. 

Vill du läsa mer om Soprano ICE Platinum klickar du här

Översättningsresultat

 

Behandlingar

Begagnat Permanent hårborttagning Laser Behandling Maskin Klinikutrustning - AstoMed

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning