Nordisk leverantör sedan 2005

Soprano ICE Platinum Laser hårborttagning

Soprano ICE Platinum

Hårborttagningslaser som kombinerar 3 våglängder i en handenhet - Diodlaser, alex och YAG. 2

 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Sveriges mest sålda Lasermaskin för hårborttagning från Astomed Klinikutrustning Sverige AB.Kombinerar 3 laservåglängder: 755 nm810 nm1064 nm i ett enda innovativt handstycke för att ta bort hår. Dessa är inriktade på permanent hårborttagning i olika vävnadsdjup. Kombinationen av absorption och penetrationsnivåer med dessa tre olika våglängder ger dig hög säkerhet och snabba resultat för permanent hårborttagning.

 • Smärtfri behandling.
 • Kan användas för alla hår- och hudtyper, även solbruna.
 • Behandling går med expressfart.
 • Behandla säkert på alla områden.
 • Mycket kraftfull kyla.
 • Behandla kunder året runt även på sommaren.
 • Utbildning ingår samt certifikat och legitimation.
Soprano ICE Platinum - Triohandenhet - Laser hårborttagning
Soprano ICE Platinum – Triohandenhet – Laser hårborttagning

Kunder är i dag väldigt medvetna!

Att vara en medveten kund när det gäller hårborttagning med laser är viktigt för att du ska kunna fatta informerade beslut och uppnå de bästa resultaten. Vi vet att i dag söker kunder medvetet söker efter kliniker och salonger som erbjuder behandling med Soprano Ice. Detta är något som du får ”gratis” när du investerar i en Soprano ICE. Här är några punkter att tänka på när det gäller hårborttagning med laser:

När du köper en Soprano ICE från oss får du förutom en ordentligt utbildning även lära dig nedan som du kan kommunicera till din kund.

 1. Kvalificerad klinik och personal: Välj en pålitlig och professionell klinik som har erfarna och licensierade laserterapeuter eller läkare. Se till att personalen har den nödvändiga utbildningen och erfarenheten för att utföra behandlingen säkert och effektivt.
 2. Konsultation: Börja med en konsultation där du diskuterar dina förväntningar, hudtyp, hårfärg och andra individuella faktorer. Detta hjälper personalen att bedöma om du är en lämplig kandidat för behandlingen och att anpassa den efter dina behov.
 3. Realistiska förväntningar: Förstå att resultatet kan variera och kräver vanligtvis flera sessioner för att uppnå önskad hårfrihet. Laserbehandling kan minska hårväxten avsevärt, men det är osannolikt att det leder till 100% permanent hårfrihet.
 4. Säkerhetsåtgärder: Du kommer att använda skyddsglasögon under behandlingen för att skydda dina ögon från laserljuset. Personalen bör även testa en liten yta av din hud för att se hur den reagerar på behandlingen och undvika eventuella komplikationer.
 5. Förberedelser och eftervård: Följ noggrant personalens instruktioner före och efter behandlingen. Det kan inkludera att undvika solbränna och använda solskydd, samt att undvika vissa hudprodukter och aktiviteter som kan irritera huden efter behandlingen.
 6. Smärta och obehag: Laserbehandling kan orsaka viss obehag eller smärta, men detta varierar från person till person. När du jobbar med en Soprano ICE kan du vara försäkrad om att du har marknadens bästa kylning i handenehet vilket minimerar smärta
 7. Eftervård och skydd: Efter behandling kan huden vara känslig och mer mottaglig för solskador. Använd solskydd för att skydda huden och undvik överdriven exponering för solen.
 8. Erfarenheter och recensioner: Undersök klinikens rykte och läs recensioner från andra kunder för att få en uppfattning om deras erfarenheter med laserhårborttagning.

Att vara en medveten kund innebär att du gör din forskning, ställer frågor och tar ansvar för din egen vård. Genom att följa dessa riktlinjer kan du öka dina chanser att få en säker och framgångsrik hårborttagning med laserbehandling.

SHR-teknik för permanent hårborttagning med diodlaser:

Prisvinnande teknik från Alma Laser. Prisvinnande laserutbildning.

Alma Laser har en egenutvecklad hårborttagningsmetod med Soprano ICE Platinum från Klinikutrustning Sverige AB som används på kliniker runt om i världen. Det är den enda kliniskt bevisade metoden för hårborttagning med laser som i princip är smärtfri, jämförelse med IPL. Soprano ICE Platinum använder sig av Almas SHR-metod för säker och behaglig permanent hårborttagning med diodlaser, alexandrite och YAG. Istället för att utsätta hårsäckar för höga energipulser vilket kan orsaka trauma på huden så fungerar SHR- metoden genom en gradvis upphettning av läderhuden (dermis) till en temperatur som effektivt skadar hårsäckarna och förhindrar återväxt av hår samtidigt som man undviker skada på den omgivande hudvävnaden.

Hög hastighet

En hög repetitionshastighet avger korta pulser djupt in i läderhuden (dermis) vilket ger en effektiv och varsam uppvärmning. Den svepande ”In-motion-tekniken” flyttar applikatorn upprepade gånger på behandlingsområdet vilket garanterar en heltäckning. Den kraftfulla kylningen förhindrar ytliga brännskador och möjliggör en smärtfri, men mycket effektiv permanent hårborttagning med diodlaser.

Ny uppdaterad pekskärm och integrerade behandlingsinställningar (lathund).

Utbildning

Laserutbildning – laserkurs med utbildnings certifikat och legitimation! Vi på Astomed Klinikutrustning Sverige AB har utbildat 1000 tals personer sedan 2005, allt från läkare till ssk och vanliga hudterapeuter och personer som önskar starta klinik runt om i Sverige, Stockholm, Malmö, Göteborg mm.Vill du läsa ännu mer besök då den amerikanska sidan: www.almalasers.com. Är du osäker? På vilken sorts laser som är bäst för din verksamhet / kunder, se då vår korta filmserie om vilka olika lasers som finns för hårborttagning. Det ingår alltid utbildning vid köp av maskin av oss.

Soprano ICE platinum

 

3 VÅGLÄNGDER I SAMMA HANDENHET

Soprano ICE Platinum - Triohandenhet - Laser hårborttagning
Soprano ICE platinum har 3 olika våglängder i en och samma handenhet

ALEXANDRI  755NM VÅGLÄNGD
Alexandrite våglängd 755 erbjuder en kraftfull energiabsorption genom melanin kromoforen vilket gör den idealisk för olika hårtyper, särskilt för ljust och tunt hår. Med en mer ytlig penetration av 755nm våglängd behandlas utbuktningen av hårsäcken och är speciellt effektiv för ytliga inåtväxande hår i områden så som ögonbryn och överläpp.


SPEED 810NM VÅGLÄNGD
Den klassiska våglängden för laser hårborttagning är 810nm våglängd vilket ger en djup penetration av hårsäcken med hög genomsnittlig effekt, en hög repetitionsfrekvens och en punktstorlek på 2 cm för snabb behandling. 810nm har en måttlig melanin-absorptionsnivå och detta gör det säkert för mörkare hudtyper. Dess djupa penetrerande egenskaper behandlar utbuktningen och hårsäcken runt håret, medan det måttliga penetrerings djupet är idealiskt för behandling av armar, ben, kinder och skägg.

YAG 1064nm VÅGLÄNGD

YAG 1064 våglängd kännetecknas av lägre melanin absorption, vilket gör att den är inriktad på särskilt mörkare hudtyper. Samtidigt så erbjuder 1064nm den djupaste penetrationen av hårsäcken vilket gör att den kan rikta in sig på hårpapill och hårpulpa och även behandla djupt inbäddat hår inom områden såsom hårbotten, armhålor och intima områden. Den höga vattenabsorptionen genererar högre temperatur och 1064nm våglängden ökar värmeprofilen för hela laserbehandlingen och ger den mest effektiva hårborttagningen.

Detta medföljer vid köp

 • Komplett utbildning för 2 personer
 • Tillgång till ersättningsmaskin
 • All relaterad marknadsföringsmaterial även digitalt
 • Livstidssupport
 • Startpaket med förbrukningsmaterial

Behandlingar

Behandling Permanent hårborttagning Laser Maskin

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning