Nordisk leverantör sedan 2005

Soprano Titanium - Från AstoMed

Soprano Titanium

Soprano Titanium #1 - Laser - Starkare - Snabbare - Säkrare - Hårborttagning

 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Hårborttagning från Alma Laser – USA

Soprano Titanium. En helt ny hårborttagningslaser som kombinerar ultimata funktioner med oöverträffad komfort och säkerhet. Handenheten har hela 4 cm2 spotsize och ett superavancerat kylsystem som gör behandlingen mycket snabbare och effektivare för att ta bort hår permanent. Här utnyttjas fördelarna med tre kombinerade våglängder, med en förbättrad kundupplevelse och fantastiska resultat. En laser för professionell hårborttagning.
Lasermaskinen kan fås med 2 st handenheter i olika storlekar och det ingår en facial tip som är utmärkt för att ta bort hår på mycket små områden. Googla gärna Soprano ICE, ni finner den över hela världen och räknas som en av värdens bästa laser maskin för permanent hårborttagning. Först kom Soprano ICE Platinum men nu finns den helt fantastiska Soprano Titanium och med den absolut extremt bra hårborttagning.

3D-teknik

Världens första kliniskt bevisade 3D-teknik som kombinerar de tre mest effektiva laservåglängderna. Dessa arbetar simultant i en och samma handenhet, och riktar in sig på dom olika vävnadsdjup och anatomiska strukturer i hårfollikeln. Detta sker först och främst genom att kombinera absorptions och penetrationsnivåerna med de olika våglängderna som ökar effekten i behandlingen.  Tillsammans med ordentligt utökad behandlingsyta och ökad komfort med hjälp av kraftfull kyla -5°, så är detta en mycket säker och effektiv hårborttagningsbehandling.  I och med 3D teknik  som är en överlägsen laser teknik för permanent hårborttagning på kroppen och i ansiktet. Astomed Klinikutrustning Sverige är exklusiva distributörer i Sverige

Viktig information
Trio handenhet med 3 våglängder för Soprano ICE levereras av Klinikutrustning Sverige AB, säker och effektiv hårborttagning.

Viktig information

 • Trio handenhet med våglängderna Alex 755nm, Diod 810nm & YAG 1064nm
 • Ouattro 3D handenhet med utomordentligt stor Spot Size på 4 cm2 för snabbare behandlingar
 • Supersnabb och nästintill smärtfri laserbehandling med fantastiska resultat.
 • Behandla alla hår och hudtyper, även solbrun hud.

Utomordentligt stor Spot Size

Snabb och bekväm! Soprano Titanium har Quattro 3D, en unik och effektiv ny applikator med en speciell stor prisma ( Spot Size ) storlek på hela 4cm², för snabbare behandlingar och bättre patientupplevelse.

Supereffektiv hårborttagning
Största handenheten till Soprano Titanium som gör hårborttagning supersnabb och säker med fantastiska resultat.

Smart Clinic

Exklusiv för Soprano Titanium, Smart Clinic är en banbrytande, IT-funktion som ger kontinuerlig tillgång till behandlingsdata för bättre hanteringsprocesser enkelt och smidigt, vilket återspeglar en realtidsstatus för plattformar, applikatorer och produktivitet, så att du får tillgång till data och gör justeringar utan att förlora tid.

Alma laser Smart Clinic från Astomed
Förmodligen världens mest smarta och effektiva laser för hårborttagning

Vill du veta mer, besök då gärna Alma Lasers hemsida: https://www.alma-soprano.com

Utbildning för dig och din personal

Är Soprano Ice bra?

Ja, Soprano Ice är en populär och välrenommerad hårborttagningsbehandling som används inom medicinsk estetik. Soprano Ice-systemet tillhandahålls av Alma Lasers och är en avancerad teknik som använder diodlaser för permanent hårborttagning.

En av de framstående fördelarna med Soprano Ice är att den erbjuder smärtfri eller nästan smärtfri hårborttagning. Traditionella hårborttagningsmetoder som vaxning eller användning av epilatorer kan vara obehagliga eller smärtsamma, men Soprano Ice använder en teknik som gradvis värmer upp hårstrået för att förstöra hårsäcken. Detta gör behandlingen mer bekväm för patienten.
Soprano Ice-systemet använder även en in-motion-teknik, vilket innebär att lasern rör sig kontinuerligt över behandlingsområdet. Detta gör att behandlingen kan utföras snabbt och effektivt. Dessutom är Soprano Ice anpassningsbar för olika hudtyper och hårfärger, vilket gör att den kan användas på en bredare patientgrupp.
Resultaten av Soprano Ice-behandlingen kan vara imponerande, med minskad hårtillväxt och långvariga resultat. Det är dock viktigt att komma ihåg att resultat kan variera beroende på individuella faktorer, som hårtyp, hårfärg och behandlingsområde.
Som med alla medicinska behandlingar är det viktigt att konsultera en kvalificerad medicinsk professionell som kan bedöma dina specifika behov och ge dig råd om lämpligheten av Soprano Ice-behandling för dig.

Vad kostar Soprano Ice behandling?

Kostnaden för Soprano Ice-behandlingar kan variera beroende på flera faktorer, inklusive behandlingsområdet, det geografiska området där behandlingen utförs och den specifika klinik eller medicinska anläggning som erbjuder behandlingen.

Prissättningen kan variera från klinik till klinik och kan också bero på om du väljer enstaka behandlingar eller paket med flera behandlingar. Generellt sett kan hårborttagning med Soprano Ice vara en investering, och kostnaden kan vara högre jämfört med tillfälliga hårborttagningsmetoder som vaxning eller rakning.
För att få en exakt uppfattning om prissättningen för Soprano Ice-behandlingar är det bäst att kontakta olika kliniker eller medicinska anläggningar som erbjuder denna behandling. De kan ge dig information om deras prisstrukturer och eventuella erbjudanden eller paketalternativ som kan vara tillgängliga.
Vidare kan det vara värdefullt att överväga andra faktorer vid valet av klinik, såsom klinikens rykte, läkares eller behandlares erfarenhet och expertis, samt omfattningen av eftervård och eventuell uppföljning som erbjuds.
Det är alltid bäst att konsultera en kvalificerad medicinsk professionell för att diskutera dina specifika behov och få en noggrann bedömning av kostnaden för Soprano Ice-behandlingar i din specifika situation.

Hur fungerar Soprano Ice?

Soprano Ice är en avancerad teknik för hårborttagning som använder en diodlaser för att leverera energi till hårsäckarna. Den fungerar genom att kombinera flera tekniker för att ge en säker, effektiv och nästan smärtfri hårborttagningsupplevelse.

Här är en översikt över hur Soprano Ice fungerar:

Diodlaser: Soprano Ice använder en diodlaser som avger en specifik våglängd av ljus. Ljuset absorberas av pigmentet, melaninet, som finns i hårsäcken och håret.
In-Motion-teknik: Soprano Ice använder en in-motion-teknik där lasern rör sig kontinuerligt över behandlingsområdet. Detta gör att lasern kan behandla större områden snabbt och jämnt.
Gradvis värme: Istället för att leverera en plötslig och intensiv värme, levererar Soprano Ice laserns energi gradvis till hårsäcken. Detta minskar obehag och ger en nästan smärtfri behandling. Den gradvisa värmen påverkar hårsäckarna och förstör dem permanent för att förhindra ytterligare hårtillväxt.
Kylningsteknik: För att ytterligare öka patientens komfort har Soprano Ice en inbyggd kylningsteknik. Den kyler huden under behandlingen och minskar risken för obehag eller skador på huden.
Resultatet av Soprano Ice-behandlingar är att hårsäckarna förstörs, vilket minskar hårväxten och ger långvariga resultat. Eftersom hårväxtcykeln är cyklisk, krävs vanligtvis flera behandlingar för att behandla alla hårstrån i det specifika området.
Det är viktigt att genomgå Soprano Ice-behandlingar under överinseende av en utbildad och erfaren medicinsk professionell som kan anpassa behandlingen efter dina individuella behov och hudtyp.

Bästa Soprano filmen :)

Detta medföljer vid köp

 • Komplett utbildning för 2 personer
 • Tillgång till ersättningsmaskin
 • All relaterad marknadsföringsmaterial även digitalt
 • Livstidssupport
 • Startpaket med förbrukningsmaterial

Behandlingar

Behandling Laser Permanent hårborttagning Maskin

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning