Nordisk leverantör sedan 2005

Soprano Titanium - Från AstoMed

Soprano Titanium

Soprano Titanium #1 - Laser - Starkare - Snabbare - Säkrare - Hårborttagning

 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Hårborttagning från Alma Laser – USA

Soprano Titanium. En helt ny hårborttagningslaser som kombinerar ultimata funktioner med oöverträffad komfort och säkerhet. Handenheten har hela 4 cm2 spotsize och ett superavancerat kylsystem som gör behandlingen mycket snabbare och effektivare för att ta bort hår permanent. Här utnyttjas fördelarna med tre kombinerade våglängder, med en förbättrad kundupplevelse och fantastiska resultat. En laser för professionell hårborttagning.
Lasermaskinen kan fås med 2 st handenheter i olika storlekar och det ingår en facial tip som är utmärkt för att ta bort hår på mycket små områden. Googla gärna Soprano ICE, ni finner den över hela världen och räknas som en av värdens bästa laser maskin för permanent hårborttagning. Först kom Soprano ICE Platinum men nu finns den helt fantastiska Soprano Titanium och med den absolut extremt bra hårborttagning.

3D-teknik

Världens första kliniskt bevisade 3D-teknik som kombinerar de tre mest effektiva laservåglängderna. Dessa arbetar simultant i en och samma handenhet, och riktar in sig på dom olika vävnadsdjup och anatomiska strukturer i hårfollikeln. Detta sker först och främst genom att kombinera absorptions och penetrationsnivåerna med de olika våglängderna som ökar effekten i behandlingen.  Tillsammans med ordentligt utökad behandlingsyta och ökad komfort med hjälp av kraftfull kyla -5°, så är detta en mycket säker och effektiv hårborttagningsbehandling.  I och med 3D teknik  som är en överlägsen laser teknik för permanent hårborttagning på kroppen och i ansiktet. Astomed Klinikutrustning Sverige är exklusiva distributörer i Sverige

Viktig information
Trio handenhet med 3 våglängder för Soprano ICE levereras av Klinikutrustning Sverige AB, säker och effektiv hårborttagning.

Viktig information

 • Trio handenhet med våglängderna Alex 755nm, Diod 810nm & YAG 1064nm
 • Ouattro 3D handenhet med utomordentligt stor Spot Size på 4 cm2 för snabbare behandlingar
 • Supersnabb och nästintill smärtfri laserbehandling med fantastiska resultat.
 • Behandla alla hår och hudtyper, även solbrun hud.

Utomordentligt stor Spot Size

Snabb och bekväm! Soprano Titanium har Quattro 3D, en unik och effektiv ny applikator med en speciell stor prisma ( Spot Size ) storlek på hela 4cm², för snabbare behandlingar och bättre patientupplevelse.

Supereffektiv hårborttagning
Största handenheten till Soprano Titanium som gör hårborttagning supersnabb och säker med fantastiska resultat.

Smart Clinic

Exklusiv för Soprano Titanium, Smart Clinic är en banbrytande, IT-funktion som ger kontinuerlig tillgång till behandlingsdata för bättre hanteringsprocesser enkelt och smidigt, vilket återspeglar en realtidsstatus för plattformar, applikatorer och produktivitet, så att du får tillgång till data och gör justeringar utan att förlora tid.

Alma laser Smart Clinic från Astomed
Förmodligen världens mest smarta och effektiva laser för hårborttagning

Vill du veta mer, besök då gärna Alma Lasers hemsida: https://www.alma-soprano.com

Utbildning för dig och din personal

 • Utbildning ingår alltid vid köp av maskin
 • Ni får ett startpaket
 • Diplom och legitimation efter avslutad utbildning
 • Digitalmarknadsföring
 • Support
 • Service verkstad

Bästa Soprano filmen :)

Detta medföljer vid köp

 • Utbildning
 • Marknadsföringsmaterial
 • Startpaket med förbrukningsmaterial

Behandlingar

Behandling Permanent hårborttagning Laser Maskin

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning