Längtar du efter att bli smal?

Många kliniker som hör av sig till oss har ständigt kunder som trots träning och bra kost fortfarande söker hjälp för att skapa den kroppsformen de längtar efter. Tidigare maskiner som försökt forma kroppen har gett ett godtagbart resultat men vår senaste uppgradering i vår maskinpark: Accent Prime, är något helt annat. Accent Prime kombinerar fler olika handenheter som tillsammans ger de ultimata förutsättningarna för att på riktigt ge kunderna den kroppen de längtat efter.

 

Behandlingsområden

Armar, skuldror & rygg
När vi åldras börjar huden på våra skuldror och rygg att tappa sin elasticitet. Detta kan leda till överflödig hud och valkar. Accent Prime behandlar effektiv stora delar av kroppen inklusive armar, skuldror och rygg. Med hjälp av radiovågor elimineras överflödig hud snabbt och effektivt och ger dig en mer skulpterad kroppsform.

Ansikte
Här stimulerar Accent Prime kollagenfiber i ansiktet och får dem att dra ihop sig vilket återskapar hudens elasticitet och form. Även fettdepåer minskar i ansiktet.

Mage & kärlekshandtag
Magen är förmodligen det mest känsliga området på kroppen. Accent Prime arbetar fantastiskt här eftersom den kan eliminera överflödigt fett på magen och stramar åt huden. Kunders platta mage och formade midja är inte långt bort.

Lår & Rumpa
Vem vill inte ha jämna, slanka ben och en fast rumpa? Accent Prime minskar fettvävnad och överflödig hud på insida lår och knän. Genom att kombinera ultraljud och radiovågor kan Accent Prime snabbt och effektivt behandla svåra områden och stimulera kollagenfiber för att få en slankare och åtstramande effekt.

Förutom de fantastiska resultaten är största skillnaden mellan Accent Prime och andra behandlingsmetoder framför allt den korta behandlingstiden. På bara 20 minuter kan du behandla valfritt område gör att du enkelt kan ta en behandlingar under en lunch eller kortare rast. Du får också möjligheten att utföra fler olika behandlingar under samma behandlingstid och på så sätt öka effektiviteten.

 

Läs mer om Accent Prime här!