Maskinservice / Laserservice

Vi reparerar och servar din klinikutrustning

Behöver din utrustning service eller reparation?

Vänd dig tryggt till oss på Astomed om du behöver reparation eller service på utrustningar/maskiner som du har i din verksamhet. Vi servar och reparerar alla sorters Laser, diodlaser och IPL maskiner – Byter IPL lampa, lasermedium etc. Naturligtvis servar och reparerar vi även maskiner från andra tillverkare än våra egna. Så vill du få din ”skönhetsmaskin” servad eller reparerad vänd dig till oss, vi har över 16 års erfarenhet.

Vi har även förtroende från dom flesta stora försäkringsbolag att utföra reparationsberäkningar och värderingar för skadad utrustning.

Snabb service

Vi på Astomed har ett lager där alla tänkbara delar lagras för olika typer av IPL och laser. Ibland händer det att en vara inte finns i lager. Vårt omfattande nätverk av tillverkare och andra företag gör att vi snabbt kan leverera den rätta delen för din laser eller IPL maskin.

När du lämnar din lasermaskin för reparation, kommer våra tekniker först att undersöka var störningen kommer ifrån och meddela dig vad det kommer att kosta. Efter det får du ta ställning till om du vill att vi reparerar din utrustning.

Årligt underhåll

Rätt underhåll är nödvändig. Det förhindrar onödiga nedbrytningar av din maskin och säkerställer större tillförlitlighet.

Det här kan ni ingå när vi underhåller din maskin:

 • Byte av demineraliserat vatten
 • Spola vattenledningarna
 • Byt ut vattenfiltret (om så önskas)
 • Spårning och mätning av ledningar
 • Kalibrering av skärmar
 • Damm från kretskort, strömförsörjning och fläktar
 • Rengöring utsidan m.m.

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, jpeg, gif, png, webp, Max filstorlek: 64 MB.
  Om du får ett felmeddelande på din maskin ta då ett foto och bifoga detta.
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Du kan också ringa direkt till vår serviceavdelning på: 070-6004904 eller maila till: service@astomed.se

  Nordens största helhetsleverantör av Klinikutrustning

  Klinikutrustning Sverige AB är en ledande helhetsleverantör med allt från maskiner till fillers för klinik och salong. Vi är inne på vårt 17 år som företag och är glada över att få vara eran leverantör!

  Besök astomedshop.se för att köpa alla tillbehör till din klinik.

  Vi har levererat professionell klinikutrustning till sjukhus, kliniker och salonger sedan 2005, som exempelvis DiodlaserIPLFettfrysningHIFU, Co2, Yag-Laser m.m. i hela Norden.