Om oss på Klinikutrustning

Ledande leverantör sedan 2005

Ledande leverantör sedan 2005

Klinikutrustning Sverige AB, (556709-9964) är en av Sveriges större leverantörer av laser och medicinsk tekniska instrument och utrustningar sedan många år! Vi har levererat utrustningar till hundratals kliniker/salonger i Sverige sedan 2005. Vi jobbar bara seriöst och vi tar hand om våra kunder på bästa möjliga sätt, och ett bevis på detta är att ca 50% av vår omsättning varje år kommer ifrån kunder som tidigare köpt utrustning från oss, det är ett mycket gott betyg.

Ordentlig utbildning & support

Oavsett om du köper maskinell utrustning eller produkter så kommer du att få en ordentlig utbildning, vi har flera läkare samt sjuksköterskor som hjälper oss med utbildningar då det krävs specialistkunskaper. Vid köp av maskiner ingår alltid utbildning.

Egen serviceverkstad

Vi har egen serviceverkstad samt med väl utbildad personal som tar hand om eventuella problem som kan uppstår samt service. Du kan även lämna in annan utrustning som inte är köpa av oss för service och reparation.

Democenter

På vårt democenter som ligger i anslutning till vårt kontor finns möjlighet att testa och prova de flesta maskiner och utrustningar.