Kontakta oss - Klinikutrustning Sverige AB

Vi hjälper dig hela vägen - Använd gärna Chattfuktionen

Vi har arbetat sedan 2005 i denna bransch i samma bolag och det innebär att vi är inne på vårt 14 e år. Vårt nya varumärket AstoMed har tagits fram för att särskilja oss från alla som kopierar vårt namn Klinikutrustning och orsakar förvirring bland våra kunder. AstoMed är en del Klinikutrustning Sverige AB som har mycket stor kompetens som finns bland våra medarbetare eftersom att de flesta har arbetat 8 år eller längre hos oss. Vi finns här för dig  i dag, i morgon eller om några år när din utrustning behöver service eller reparation, det är viktig att välja en leverantör som finns kvar när ni behöver hjälp. Välj rätt leverantör när du ska köpa laser, fettfrysning eller annan utrustning.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

 

 

 

Kontaktpersoner

Melinda Mangs

Marknadsföring - Webb - Support

Ghali Dawy

Produkt - Utbildning - Service

Lotta Durmaz

Försäljning - Utbildning

Chatarina Olsson

Ekonomi - Support

Thomas Sidén

Inköpare

Julia Hellquist

Marknadsföring

Kontaktformulär

Kontaktförfrågan

Tveka inte att kontakta oss på KlinikUtrustning. Vi har levererat utrustning till de flesta ledande kliniker i hela Sverige.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Klinikutrustning Sverige AB


Jägerhorns väg 3-5
141 75 Kungens Kurva
Stockholm, Sverige
Hitta hit