Hydra Touch ansiktsbehandling

Utrustning

En djuprengörande ansiktsbehandling på en helt ny nivå. Hydra Touch H2 jobbar med tre olika teknologier och tillhörande serum för att behandla allt från ålderstecken, hudtextur, akne, fet hud och mycket mer.

Under denna behandling använder man en kombination av kemisk peeling och mekanisk peeling. Serum 1 innehåller AHA syra (mjölksyra) som öppnar upp porerna, för att sedan ta bort de döda hudcellerna som finns på huden. Därefter använder man serum två, som innehåller BHA syra (salicylsyra). Denna syra löser upp talg, smuts och fett som befinner sig i porerna.

Efter serum 1 och 2 applicerar man H2 på ansiktet som tar bort talg och smutsen i porerna. Därefter tar man bort vätskan med två blöta pads. Till sist använder man serum 3. I detta serum hittar du huvudingredienserna: aloe vera bladvatten och hyaluronsyra. Serumet lugnar huden samt ger en fukt boost.

Sedan använder man Lift som är en handenhet som enbart finns på Hydra touch som särskiljs från Hydra Beauty. Lift handenheten levererar låg frekvens ström som stimulerar musklerna i ansiktet som hjälper till och ger lift i ansiktet.

Avslutsningsvis kör man med mediciskt ledljus som slussar ner serum i porerna med hjälp av elektroporation. För en extra lyxkänsla kan man lägga en sheetmask och låta kunden koppla av en stund innan behandlingen är klar.

Tips!
Ett smart tips är att köpa till en vapozon och utföra 5 min innan behandling för att öppna upp porerna ännu mer. Det ger en lyxig känsla samt mycket effektiv på exempelvis näsan, där man har väldigt mycket porer.

Senaste inläggen