Läs mer om CMSLIM!

Behöver du pusch för att komma igång med din träning? Eller har du en skada som gör att du inte kan träna? Med hjälp av CMSLIM så kan du nå drömmen ändå!

CMSLIM är den senaste teknologin som med hjälp av fokuserat elektrisk magnetisk fält passerar genom kroppen på ett icke invasivt sätt som sedan triggar igång ofrivilliga muskelsammandragningar.

Luigi Galvani italiensk fysiker, naturforskare och läkare. År 1761 gav han ut det första vetenskapliga beviset på att ström kan aktivera muskler. Under 1900- 2000 talet gjordes noggranna studier och dokumentationer av elens egenskaper i musklerna. Det upptäcktes att elektrisk stimulering av kroppens funktioner ger långvariga förändringar i musklerna.

Elektroterapi började från början som medicinskt behandling och användes främst inom psykologisk terapi för avslappning av muskelkramper, muskelrehabilitering, minskning av smärta efter kirurgi, sårläkning med mera.

En behandling tar 30min per område och en känsla av träningsvärk efter behandlingen kan förekomma, precis som efter ett intensivt träningspass. Du får snabba och tydliga resultat som är långvariga så länge du underhåller kroppen. CMSLIM fungerar bäst i kombination med en övrigt aktiv livsstil och hälsosam kost. Denna behandlingsmetod
är perfekt för dig som vill förbättra din muskelmassa och reducera kroppsfett i kombination med dietkost. Efter behandling kan man återgå till sina dagliga rutiner.

Förutom att maskinen ökar muskelmassan och fettförbränningen så passar behandlingen även dig som har varit gravid och vill återställa dina muskler efter en förlossning eller dig som behöver en säker och effektiv rehabiliteringsform efter skador.

CMSLIM och inkontinens = sant!

Det är väldigt vanligt att man kan lida av urininkontinens bland kvinnor och män. Med hjälp av CMSlim Hipex chair kan du även motverka inkontinens genom intensiva kontinuerliga sammandragningar för att stärka musklerna. Detta kommer i sin tur kommer ge dig en känsla av förbättrad livskvalitet.

Hoppas att du fått lite tips för att välja rätt maskiner till dina kunder. Om du har frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss.